Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarragona Wolves La Lomba Sport
TW433 Tactiek Caviar Ext 2.0
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 61.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Orts passt de bal in één keer door. Görbe bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orts. Görbe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Torjman verovert de bal door een tackle van achteren. Torjman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zeballos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeballos geeft een hoge lob. Kupelian maakt een snoekduik en kopt de bal. Machicado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Görbe geeft een hoge lob. Wiśniowiecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Copită. Wiśniowiecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rantaheimo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Inworp. Copită met de inworp. Zeballos speelt de bal door. Kupelian rent richting de bal. Kupelian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Orts speelt de bal door. Stroganov is nu in balbezit. Stroganov geeft een lange en hoge pass. Kupelian is nu in balbezit. Kupelian draait met de bal, schiet en ... Machicado bokst de bal weg.

28e minuut.
Stroganov geeft een lange en hoge pass. Kupelian rent richting de bal. Pantoja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pantoja krijgt een gele kaart. Kupelian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kupelian legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - La Lomba Sport 0:1

40e minuut.
Kupelian is nu in balbezit. Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja geeft een hoge lob. García Esteban kopt de bal weg. Stroganov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kupelian schiet op doel. Golubović probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Torjman zal de hoekschop nemen. Kupelian krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 72%, La Lomba Sport 28%.
Tarragona Wolves - La Lomba Sport 0:1

49e minuut.
Veintimilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Orts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veintimilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Görbe zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fukuoka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarragona Wolves - La Lomba Sport 1:1

51e minuut.
Daar is Rantaheimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroganov passt de bal met de wreef. Kupelian rent richting de bal. Kupelian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Inworp. Torjman met een snelle inworp. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos verovert de bal door een tackle van achteren. Zeballos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rantaheimo probeert de bal met de borst te controleren. Rantaheimo speelt de bal door. Wiśniowiecki kan de bal niet met de borst controleren. Wiśniowiecki draait met de bal, schiet en ... Fukuoka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - La Lomba Sport 2:1

77e minuut.
Pantoja verovert de bal door een tackle van achteren. Pantoja geeft de bal voor. Orts bereikt de bal nog maar net als eerste. Veintimilla onderschept slim de pass. Veintimilla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Görbe is nu in balbezit. Orts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Görbe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caboz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Vegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veintimilla is nu in balbezit. Veintimilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarragona Wolves - La Lomba Sport 3:1

87e minuut.
Stroganov kopt de bal weg. Klungelig pakt Zeballos de bal. Rantaheimo geeft een hoge lob. Veintimilla rent richting de bal. Veintimilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarragona Wolves 52%, La Lomba Sport 48%.
Tarragona Wolves - La Lomba Sport 3:1