Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Floc Atlètic Rodejet FC
Df av Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
63.1 gemiddelde waardering 67.1
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Arikcuren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fulczyk kopt de bal weg. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:1

4e minuut.
Inworp. Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardelean is nu in balbezit. Rondo onderschept slim de pass. Rondo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Carmona de bal. Carmona geeft de bal voor. Rondo rent richting de bal. Rondo haalt uit met een fantastische trap. Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:2

32e minuut.
Guadalupi speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Carmona geeft een hoge lob. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk rent richting de bal. Fulczyk geeft een lange en hoge pass. Rondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Aguilar González met een sublieme pass. Armengol is nu in balbezit. Armengol met een sublieme pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondo verovert de bal door een tackle van achteren. Rondo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 57%, Rodejet FC 43%.
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:3

48e minuut.
Rondo rent richting de bal. Fulczyk is nu in balbezit. Rondo is nu in balbezit. Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rodríguez Aguado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kciuk de bal. Kciuk speelt de bal door. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Armengol bereikt de bal nog maar net als eerste. Armengol met een sublieme pass. Nuri rent richting de bal. Nuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:4

65e minuut.
Gray speelt de bal door. Armengol is nu in balbezit. Armengol passt de bal in één keer door. Nuri rent richting de bal. Nuri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:5

66e minuut.
Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Kupcik is nu in balbezit. Carmona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carmona krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Guadalupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadalupi geeft de bal voor. Rondo kopt de bal weg. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. Oña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pavlenko stond buitenspel. Stuber komt het veld opgelopen. Dziewulski komt het veld opgelopen. Heredia komt het veld opgelopen. Laszczyński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ardelean kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodríguez Aguado de bal. Nuri onderschept slim de pass. Nuri draait met de bal, schiet en ... Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:6

81e minuut.
Carmona speelt de bal door. Stuber rent richting de bal. Fulczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulczyk krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Carmona probeert naar een medespeler te passen. Fulczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Rondo de bal. Rondo draait met de bal, schiet en ... Oña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:7

87e minuut.
Klungelig pakt Chuta de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heredia. Chuta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gray zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nuri rent richting de bal. Nuri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Floc Atlètic 45%, Rodejet FC 55%.
Floc Atlètic - Rodejet FC 0:7