Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Platja d’Aro FC Rodejet FC
Defensiva Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
62.2 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Dussaux rent richting de bal. Efraimov begaat een overtreding. Dussaux raakt geblesseerd tijdens het duel. Gray met een snel genomen vrije trap. Nuri kopt de bal weg. Klungelig pakt Kujović de bal. Marcão rent richting de bal. Marcão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kujović verovert de bal door een tackle van achteren. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Kujović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kujović krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Carmona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavazza geeft een lange en hoge pass. Dussaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Efraimov verovert de bal door een tackle van achteren. Efraimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Roberto is nu in balbezit. Aguilar González tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roberto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Monagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Efraimov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - Rodejet FC 1:0

17e minuut.
Kujović onderschept slim de pass. Napieralski met een sublieme pass. Armengol probeert naar een medespeler te passen. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Gray is nu in balbezit. Gray geeft een lange en hoge pass. Nuri is nu in balbezit. Nuri draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Platja d’Aro FC - Rodejet FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platja d’Aro FC 57%, Rodejet FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Platja d’Aro FC - Rodejet FC 1:1

55e minuut.
Sillaots passt de bal met de wreef. Gavazza probeert naar een medespeler te passen. Guadalupi is nu in balbezit. Efraimov onderschept slim de pass. Efraimov draait met de bal, schiet en ... Arikcuren bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gavazza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roberto maakt een snoekduik en kopt de bal. Arikcuren bokst de bal weg.

62e minuut.
Buitenspel voor Efraimov. Goede buitenspelval van de verdediging. Dussaux maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marcão rent richting de bal. Marcão draait met de bal, schiet en ... Məmmədhəsənov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - Rodejet FC 1:2

65e minuut.
Körgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Körgöz geeft een lange en hoge pass. Efraimov kopt de bal weg. Roberto rent richting de bal. Roberto schiet op doel. Arikcuren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Faragli controleert de bal met de borst. Guadalupi verovert de bal door een tackle van achteren. Guadalupi geeft een hoge lob. Nuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuri haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - Rodejet FC 1:3

73e minuut.
Dussaux neemt vlug de vrije trap. Körgöz is nu in balbezit. Nuri verovert de bal door een tackle van achteren. Nuri schiet op doel. Məmmədhəsənov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Platja d’Aro FC - Rodejet FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Platja d’Aro FC 52%, Rodejet FC 48%.
Platja d’Aro FC - Rodejet FC 1:4