Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Lomba Sport Floc Atlètic
MASTER 532 MP Tactiek doble pivot
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 12
60.5 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Zeballos kopt de bal weg. Kupelian bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Aguado begaat een overtreding. Kupelian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zeballos komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Copită geeft de bal voor. Zeballos is nu in balbezit. Rodríguez Aguado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rodríguez Aguado krijgt een gele kaart. Zeballos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zeballos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Kupcik onderschept slim de pass. Kupcik geeft een hoge lob. Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Floc Atlètic 0:1

27e minuut.
Kulikowski passt de bal in één keer door. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torjman. Torjman krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Palicio rent richting de bal. Kciuk onderschept slim de pass. Kciuk geeft een hoge lob. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Floc Atlètic 0:2

41e minuut.
Heredia rent richting de bal. Zeballos onderschept slim de pass. Zeballos passt de bal met de wreef. Stroganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroganov geeft de bal voor. Oña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Stroganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroganov passt de bal zonder na te denken. Torjman probeert naar een medespeler te passen. Dashi is nu in balbezit. Dashi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 47%, Floc Atlètic 53%.
La Lomba Sport - Floc Atlètic 0:2

60e minuut.
Vegas geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Aguado heeft problemen om de bal te vangen. Zeballos verovert de bal door een tackle van achteren. Zeballos draait met de bal, schiet en ... Oña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Floc Atlètic 1:2

67e minuut.
Heredia rent richting de bal. Stroganov onderschept slim de pass. Stroganov geeft de bal voor. Zeballos is nu in balbezit. Zeballos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Kciuk geeft een lange en hoge pass. Orts heeft problemen om de bal te vangen. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko haalt uit met een fantastische trap. Fukuoka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Floc Atlètic 1:3

75e minuut.
Vegas geeft de bal voor. Kupcik kopt de bal weg. Pavlenko rent richting de bal. Pavlenko draait met de bal, schiet en ... Fukuoka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Lomba Sport - Floc Atlètic 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Lomba Sport 53%, Floc Atlètic 47%.
La Lomba Sport - Floc Atlètic 1:4