Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:55
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: Las Bayas
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 19880
Nereafc Peterrets de Tarragona
Táctica 128 Tactiek rombo meva
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
69.2 gemiddelde waardering 65.6
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Buryta passt de bal met de wreef. Kuryluk rent richting de bal. Kuryluk passt de bal in één keer door. Zero is nu in balbezit. Zero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawłowski speelt de bal door. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek is nu in balbezit. Drewek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Quebrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado passt de bal zonder na te denken. Obledo rent richting de bal. Obledo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eresiotis de bal onder controle te krijgen. Çevik bokst de bal weg.

19e minuut.
Cantón passt de bal in één keer door. Obledo heeft problemen om de bal te vangen. Vertonghen rent richting de bal. Obledo onderschept slim de pass. Obledo schiet op doel. Çevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Quebrado probeert naar een medespeler te passen. Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantón geeft een lange en hoge pass. Obledo rent richting de bal. Obledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Đuričić speelt de bal door. Cantón rent richting de bal. Vertonghen begaat een overtreding. Vertonghen krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta speelt de bal door. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 0:1

44e minuut.
Dévánszki probeert naar een medespeler te passen. Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft een lange en hoge pass. Obledo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 49%, Peterrets de Tarragona 51%.
Nereafc - Peterrets de Tarragona 0:1

46e minuut.
Udeanu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cantón rent richting de bal. Cantón passt de bal in één keer door. Udeanu rent richting de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 1:1

53e minuut.
Udeanu kopt de bal weg. Cantón is nu in balbezit. Cantón passt de bal in één keer door. Obledo rent richting de bal. Obledo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charciarek met een sublieme pass. Udeanu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:1

55e minuut.
Cantón geeft de bal voor. Eresiotis is nu in balbezit. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Çevik trapt de bal weg van het doel. Zaldua kopt de bal weg. Daar is Rysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewek onderschept slim de pass. Drewek draait met de bal, schiet en ... Drobek bokst de bal weg. Drewek is nu in balbezit. Drewek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:2

60e minuut.
Pawłowski passt de bal in één keer door. Kuryluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić maakt een afschuwelijke overtreding. Kuryluk wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kuryluk kan niet meer verder spelen. Carlitos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Frasnedi geeft een lange en hoge pass. Dévánszki is nu in balbezit. Met opzet legt Vertonghen zijn tegenspeler op de grond. Vertonghen krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Dévánszki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đuričić rent richting de bal. Đuričić geeft een hoge lob. Obledo heeft problemen om de bal te vangen. Obledo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cantón bereikt de bal nog maar net als eerste. Frasnedi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cantón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colaizzo komt het veld opgelopen. Chacón komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Đuričić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuričić passt de bal zonder na te denken. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft een hoge lob. Udeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Çevik bokst de bal weg.

74e minuut.
Colaizzo speelt de bal door. Pawłowski speelt de bal door. Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki geeft een hoge lob. Obledo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Pastor komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Carlitos is nu in balbezit. Carlitos geeft een lange en hoge pass. Colaizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colaizzo schiet op doel. Drobek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:3

86e minuut.
Zaldua onderschept slim de pass. Zaldua geeft een hoge lob. Colaizzo is nu in balbezit. Colaizzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:4

87e minuut.
Dévánszki speelt de bal door. Piller heeft problemen om de bal te vangen. Piller probeert naar een medespeler te passen. Cantón is nu in balbezit. Cantón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 36%, Peterrets de Tarragona 64%.
Nereafc - Peterrets de Tarragona 2:4