Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red devils the best Peterrets de Tarragona
raul vs ivan Tactiek rombo meva
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
69.1 gemiddelde waardering 64.4
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


9e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Pawłowski probeert naar een medespeler te passen. Arzoglou rent richting de bal. Arzoglou geeft de bal voor. Collantes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta speelt de bal door. Arzoglou is nu in balbezit. Arzoglou geeft de bal voor. Hamas krijgt zijn hoofd ertegen. Çevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een hoge lob. Kuźdub rent richting de bal. Kuźdub geeft een hoge lob. Collantes krijgt zijn hoofd ertegen. Çevik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Eresiotis geeft een hoge lob. Acosta kopt de bal weg. Arzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzoglou geeft een hoge lob. Hamas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Buryta rent richting de bal. Fołtyn onderschept slim de pass. Fołtyn passt de bal zonder na te denken. Kuźdub bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźdub geeft een lange en hoge pass. Paal!

36e minuut.
Rondini speelt de bal door. Frasnedi onderschept slim de pass. Kuźdub is nu in balbezit. Kuźdub geeft de bal voor. Collantes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cãrbunaru speelt de bal door. Kuźdub is nu in balbezit. Frasnedi begaat een overtreding. Frasnedi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red devils the best 42%, Peterrets de Tarragona 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
red devils the best - Peterrets de Tarragona 0:0

51e minuut.
Arzoglou probeert naar een medespeler te passen. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
red devils the best - Peterrets de Tarragona 1:0

55e minuut.
Kuźdub bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuźdub geeft een hoge lob. Hamas maakt een snoekduik en kopt de bal. Collantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresiotis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Çevik niet meer kan verder spelen. Schipor komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Charciarek speelt de bal door. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero schiet op doel. Gligorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
red devils the best - Peterrets de Tarragona 1:1

61e minuut.
Rondini onderschept slim de pass. Rondini geeft een hoge lob. Collantes is nu in balbezit. Collantes haalt uit met een fantastische trap. Schipor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red devils the best - Peterrets de Tarragona 2:1

68e minuut.
Kwast probeert de bal aan de voet te houden. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwast krijgt een gele kaart. Buryta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colaizzo met een snel genomen vrije trap. Drewek maakt een snoekduik en kopt de bal. Gligorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Kuźdub raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amate komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Charciarek geeft een lange en hoge pass. Amate kopt de bal weg. Hamas is nu in balbezit. Collantes rent richting de bal. Collantes schiet op doel. Schipor bokst de bal weg.

87e minuut.
Hamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes is nu in balbezit. Hamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamas schiet op doel. Schipor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red devils the best 40%, Peterrets de Tarragona 60%.
red devils the best - Peterrets de Tarragona 2:1