Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:53
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: sants Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 50510
sants UE GUINARDO
4-3-3 M Tactiek 4-3-3 CLASSIC
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
73.1 gemiddelde waardering 69.8
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Pérez Mora speelt de bal door. Cuvillier probeert naar een medespeler te passen. Jurný is nu in balbezit. Jurný geeft een lange en hoge pass. Veysəlov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Maiboroda geeft de bal voor. Inworp. Gabilondo met de inworp. Jurný geeft een lange en hoge pass. Veysəlov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Văn Hạnh rent richting de bal. Cuvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh onderschept slim de pass. Văn Hạnh geeft een lange en hoge pass. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ripodas speelt de bal door. Daar is Văn Hạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Hạnh geeft de bal voor. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Szreder speelt de bal door. Gabilondo is nu in balbezit. Gabilondo passt de bal in één keer door. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Genca speelt de bal door. Laciga speelt de bal door. Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh geeft een lange en hoge pass. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewator verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabilondo geeft de bal voor. Veysəlov krijgt zijn hoofd ertegen. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Văn Hạnh geeft de bal voor. Chys is nu in balbezit. Cubino onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Văn Hạnh zal de hoekschop nemen. Lewator kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Moas rent richting de bal. Moas geeft een hoge lob. Llera Garzón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov draait met de bal, schiet en ... Cardozo bokst de bal weg.

42e minuut.
Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo passt de bal in één keer door. Jurný probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clavero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavero geeft de bal voor. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 42%, UE GUINARDO 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sants - UE GUINARDO 0:0

46e minuut.
Laranja komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Laciga is nu in balbezit. Gabilondo onderschept slim de pass. Gabilondo passt de bal met de wreef. Jurný geeft een hoge lob. Veysəlov maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Lewator speelt de bal door. Jurný kopt de bal weg. Klungelig pakt Maiboroda de bal. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Szreder met een sublieme pass. Daar is Clavero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavero met een sublieme pass. Klungelig pakt Veysəlov de bal. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Laciga speelt de bal door. Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh passt de bal met de wreef. Cubino is nu in balbezit. Cubino schiet op doel. Lewator verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Laciga rent richting de bal. Laciga probeert naar een medespeler te passen. Văn Hạnh rent richting de bal. Văn Hạnh geeft de bal voor. Cubino maakt een snoekduik en kopt de bal. Lewator bokst de bal weg.

78e minuut.
Ripodas geeft de bal voor. Cubino is nu in balbezit. Chys onderschept slim de pass. Chys geeft een lange en hoge pass. Veysəlov krijgt zijn hoofd ertegen. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Jurný geeft een lange en hoge pass. Veysəlov is nu in balbezit. Maiboroda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maiboroda krijgt een gele kaart. Veysəlov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veysəlov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gabilondo speelt de bal door. Daar is Danneels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danneels passt de bal in één keer door. Pérez Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Mora geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Genca is nu in balbezit. Goñi verovert de bal door een tackle van achteren. Llera Garzón maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Llera Garzón moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Llera Garzón schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sants 48%, UE GUINARDO 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sants - UE GUINARDO 0:0