Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC Bermeo FC
433 Tactiek 5-2-1-2
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.1 gemiddelde waardering 66.7
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


11e minuut.
Corchado speelt de bal door. Hishami rent richting de bal. Hishami geeft een hoge lob. Hammel springt en kopt de bal. Klungelig pakt Stanciu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Bermeo FC 0:1

16e minuut.
Badías heeft problemen om de bal te vangen. Badías verovert de bal door een tackle van achteren. Sartirani rent richting de bal. De Corte onderschept slim de pass. De Corte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Corchado met een sublieme pass. Hishami rent richting de bal. Hishami probeert naar een medespeler te passen. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann schiet op doel. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gaweł verovert de bal door een tackle van achteren. Gaweł geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragozov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gajaš geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hrázdil kopt de bal weg. Corchado rent richting de bal. Corchado passt de bal met de wreef. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Corchado is nu in balbezit. Corchado passt de bal met de wreef. Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami geeft de bal voor. Hammel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Loredo heeft problemen om de bal te vangen. Camzano verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llaquet. Llaquet krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Abella Pérez passt de bal met de wreef. Camzano is nu in balbezit. Llaquet is nu in balbezit. Camzano verovert de bal door een tackle van achteren. Camzano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tavare maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De Corte rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imapi FC - Bermeo FC 1:1

39e minuut.
Hishami met een sublieme pass. Klungelig pakt Hammel de bal. Stanciu is nu in balbezit. Hammel verovert de bal door een tackle van achteren. Hammel haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis bokst de bal weg.

44e minuut.
Dragozov kopt de bal weg. Gajaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Eser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eser krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 67%, Bermeo FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imapi FC - Bermeo FC 1:1

49e minuut.
Daar is Hishami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hishami geeft de bal voor. Klungelig pakt Hammel de bal. Hammel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stanciu de bal onder controle te krijgen. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hillmann rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Bermeo FC 1:2

50e minuut.
Hammel onderschept slim de pass. Hammel passt de bal zonder na te denken. Hishami rent richting de bal. Hishami geeft de bal voor. Hillmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Abella Pérez geeft een hoge lob. Badías kopt de bal weg. Gajaš met een sublieme pass. Hammel rent richting de bal. Hammel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Corchado passt de bal met de wreef. Hishami rent richting de bal. Hishami geeft de bal voor. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Bermeo FC 1:3

79e minuut.
Hishami rent richting de bal. Hishami geeft de bal voor. Klungelig pakt Hammel de bal. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - Bermeo FC 1:4

80e minuut.
Badías bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eser. Badías is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hishami rent richting de bal. Hishami speelt de bal door. Klungelig pakt Hillmann de bal. Hillmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 63%, Bermeo FC 37%.
Imapi FC - Bermeo FC 1:4