Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:56
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: Las Bayas
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22081
Nereafc red devils the best
Táctica 116 Tactiek raul vs ivan
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
68.8 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Rysz geeft een hoge lob. Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn passt de bal zonder na te denken. Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft een hoge lob. Drobek bokst de bal weg.

9e minuut.
Arzoglou geeft de bal voor. Klungelig pakt Turczyniak de bal. Collantes rent richting de bal. Collantes haalt uit met een fantastische trap. Drobek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - red devils the best 0:1

13e minuut.
Kwast geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dévánszki met een snelle inworp. Cantón geeft een hoge lob. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nereafc - red devils the best 1:1

14e minuut.
Acosta rent richting de bal. Acosta geeft de bal voor. Rysz met een sublieme pass. Amate geeft de bal voor. Collantes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Amate is nu in balbezit. Dévánszki onderschept slim de pass. Quebrado geeft de bal voor. Cantón rent richting de bal. Cantón geeft de bal voor. Gligorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Udeanu is nu in balbezit. Udeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - red devils the best 2:1

22e minuut.
Acosta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fołtyn de bal. Fołtyn met een sublieme pass. Klungelig pakt Collantes de bal. Collantes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Drobek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cantón passt de bal met de wreef. Daar is Campusano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campusano probeert naar een medespeler te passen. Obledo is nu in balbezit. Obledo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Cantón probeert naar een medespeler te passen. Quebrado rent richting de bal. Quebrado passt de bal met de wreef. Campusano rent richting de bal. Campusano haalt uit met een fantastische trap. Gligorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn met een sublieme pass. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta geeft de bal voor. Collantes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Turczyniak onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Udeanu met een sublieme pass. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Campusano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obledo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - red devils the best 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 61%, red devils the best 39%.
Nereafc - red devils the best 3:1

46e minuut.
Inworp. Alkışlar komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Acosta de bal. Acosta geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Collantes de bal onder controle te krijgen. Hamas rent richting de bal. Hamas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Collantes rent richting de bal. Dévánszki geeft een hoge lob. Obledo met een sublieme pass. Alkışlar rent richting de bal. Alkışlar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cantón is nu in balbezit. Cantón passt de bal zonder na te denken. Obledo rent richting de bal. Obledo draait met de bal, schiet en ... Gligorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - red devils the best 4:1

68e minuut.
Collantes is nu in balbezit. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Collantes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collantes krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Amate probeert naar een medespeler te passen. De Canck met een sublieme pass. Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta geeft een lange en hoge pass. Collantes krijgt zijn hoofd ertegen. Drobek bokst de bal weg.

75e minuut.
Kwast verovert de bal door een tackle van achteren. Cantón is nu in balbezit. Cantón speelt de bal door. Campusano is nu in balbezit. Campusano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Campusano passt de bal in één keer door. Cantón rent richting de bal. Cantón passt de bal zonder na te denken. Obledo is nu in balbezit. Obledo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Arzoglou is nu in balbezit. Arzoglou met een sublieme pass. Acosta is nu in balbezit. Acosta geeft de bal voor. Collantes maakt een snoekduik en kopt de bal. Drobek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hamas is nu in balbezit. Hamas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Quebrado passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cantón de bal. Kwast maakt een afschuwelijke overtreding. Kwast is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cantón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dévánszki met een snel genomen vrije trap. Cantón geeft de bal voor. Obledo krijgt zijn hoofd ertegen. Gligorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alkışlar is nu in balbezit. Alkışlar schiet op doel. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Arzoglou geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ślepowron de bal. Turczyniak rent richting de bal. Hamas onderschept slim de pass. Hamas schiet op doel. Drobek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 64%, red devils the best 36%.
Nereafc - red devils the best 4:1