Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:56
  • Competitiewedstrijd: II División.03
  • Stadion: Els aromes
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35075
Peterrets de Tarragona alcoyano
rombo meva Tactiek Jovenzuelos
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 6
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 14
62.7 gemiddelde waardering 69.4
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Boutell passt de bal met de wreef. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Real rent richting de bal. Real draait met de bal, schiet en ... Mendes Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Frasnedi is nu in balbezit. Frasnedi geeft de bal voor. Real geeft de bal voor. Jimenez Merlo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 0:1

15e minuut.
Aubert verovert de bal door een tackle van achteren. Colaizzo onderschept slim de pass. Met opzet legt Bugarín zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bugarín moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bugarín schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Colaizzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Colaizzo wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 1:1

17e minuut.
Boutell is nu in balbezit. Boutell geeft een lange en hoge pass. Zaldua kan de bal niet met de borst controleren. Jimenez Merlo rent richting de bal. Jimenez Merlo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 1:2

22e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real met een sublieme pass. Jimenez Merlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jimenez Merlo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 1:3

26e minuut.
Buryta is nu in balbezit. Buryta passt de bal in één keer door. Drewek is nu in balbezit. Drewek schiet op doel. Canales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 2:3

32e minuut.
Olalla probeert naar een medespeler te passen. Real probeert naar een medespeler te passen. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto schiet op doel. Schipor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

34e minuut.
Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Colaizzo rent richting de bal. Rapacz rent richting de bal. Colaizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Colaizzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zaldua heeft problemen om de bal te vangen. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua begaat een overtreding. Zaldua krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Drewek rent richting de bal. Drewek heeft problemen om de bal te vangen. Buryta is nu in balbezit. Buryta geeft de bal voor. Zero springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Drewek is nu in balbezit. Paal! Drewek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 3:3

41e minuut.
Colaizzo met een sublieme pass. Aubert probeert naar een medespeler te passen. Boutell geeft de bal voor. Mendes Neto is nu in balbezit. Mendes Neto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Rapacz is nu in balbezit. Zero verovert de bal door een tackle van achteren. Zero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballesta Vialcho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 51%, alcoyano 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peterrets de Tarragona - alcoyano 3:3

52e minuut.
Buryta is nu in balbezit. Aubert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buryta raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaldua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buryta geeft een hoge lob. Colméia heeft problemen om de bal te vangen. Zero rent richting de bal. Zero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 4:3

53e minuut.
Real rent richting de bal. Real geeft een lange en hoge pass. Mendes Neto kopt de bal weg. Ballesta Vialcho is nu in balbezit. Ballesta Vialcho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Aubert verovert de bal door een tackle van achteren. Aubert geeft een hoge lob. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real geeft de bal voor. Ballesta Vialcho krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Zaccheroni komt het veld opgelopen. Buryta met de inworp. Colaizzo probeert de bal met de borst te controleren. Colaizzo schiet op doel. Canales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aubert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Olalla de bal onder controle te krijgen. Colaizzo rent richting de bal. Colaizzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Boutell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto rent richting de bal. Boutell is nu in balbezit. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 4:4

66e minuut.
Vertonghen kopt de bal weg. Buryta rent richting de bal. Boutell schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boutell krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Mendes Neto onderschept slim de pass. Mendes Neto passt de bal met de wreef. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Real geeft een lange en hoge pass. Mendes Neto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Pastor komt het veld opgelopen. Boutell met een snelle inworp. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Ballesta Vialcho schiet op doel. Schipor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mendes Neto. Mendes Neto krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Frasnedi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Real met een snelle inworp. Olalla geeft een lange en hoge pass. Mendes Neto is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 4:5

79e minuut.
Buitenspel voor Mendes Neto. Goede buitenspelval van de verdediging. Pawłowski neemt vlug de vrije trap. Rapacz geeft een lange en hoge pass. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Ballesta Vialcho schiet op doel. Schipor bokst de bal weg.

82e minuut.
Zero is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buryta zal de hoekschop nemen. Pastor springt en kopt de bal. Canales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 5:5

83e minuut.
Real verovert de bal door een tackle van achteren. Real passt de bal zonder na te denken. Olalla rent richting de bal. Olalla geeft een lange en hoge pass. Ballesta Vialcho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peterrets de Tarragona - alcoyano 5:6

86e minuut.
Boutell passt de bal met de wreef. Ballesta Vialcho heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charciarek. Charciarek krijgt een gele kaart. Ballesta Vialcho raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendes Neto met een snel genomen vrije trap. Ballesta Vialcho springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mendes Neto kopt de bal weg. Ballesta Vialcho rent richting de bal. Buryta begaat een overtreding. Buryta krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Frasnedi rent richting de bal. Real verovert de bal door een tackle van achteren. Real speelt de bal door. Mendes Neto rent richting de bal. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peterrets de Tarragona 57%, alcoyano 43%.
Peterrets de Tarragona - alcoyano 5:6