Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE GUINARDO Judas
4-3-3 CLASSIC Tactiek Prueba
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
70 gemiddelde waardering 67.8
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Wiercipięta geeft een lange en hoge pass. Kośmicki kopt de bal weg. Laranja is nu in balbezit. Figueres onderschept slim de pass. Figueres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Costas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Judas 0:1

5e minuut.
Szreder onderschept slim de pass. Wiercipięta onderschept slim de pass. Wiercipięta geeft een lange en hoge pass. Figueres rent richting de bal. Figueres haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. Laciga met de inworp. Văn Hạnh rent richting de bal. Văn Hạnh geeft een lange en hoge pass. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen. Oziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Llera Garzón passt de bal met de wreef. Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh passt de bal zonder na te denken. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oziewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki probeert naar een medespeler te passen. Figueres is nu in balbezit. Figueres haalt uit met een fantastische trap. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Costas rent richting de bal. Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta geeft een hoge lob. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Văn Hạnh rent richting de bal. Văn Hạnh speelt de bal door. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rangelov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Hạnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laciga heeft problemen om de bal te vangen. Laciga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 52%, Judas 48%.
UE GUINARDO - Judas 0:1

46e minuut.
Cavezzan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ripodas passt de bal met de wreef. Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh geeft een lange en hoge pass. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE GUINARDO - Judas 1:1

58e minuut.
Figueres bereikt de bal nog maar net als eerste. Genca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueres is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwieciński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Figueres maakt een snoekduik en kopt de bal. Cardozo bokst de bal weg.

61e minuut.
Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren. Maiboroda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laciga de bal. Laciga geeft de bal voor. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Judas 2:1

61e minuut.
Cubino met een sublieme pass. Văn Hạnh rent richting de bal. Văn Hạnh met een sublieme pass. Llera Garzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maiboroda geeft een hoge lob. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llera Garzón krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Laranja probeert naar een medespeler te passen. Cavezzan is nu in balbezit. Kośmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UE GUINARDO - Judas 2:2

70e minuut.
Laciga passt de bal in één keer door. Genca is nu in balbezit. Genca speelt de bal door. Bellido bereikt de bal nog maar net als eerste. Llera Garzón onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Figueres heeft problemen om de bal te vangen. Szreder speelt de bal door. Stamatiadis is nu in balbezit. Cubino onderschept slim de pass. Cubino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Figueres rent richting de bal. Wiercipięta speelt de bal door. MacManus bereikt de bal nog maar net als eerste. MacManus geeft de bal voor. Figueres krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Szreder kopt de bal weg. Genca met een sublieme pass. Llera Garzón rent richting de bal. Llera Garzón geeft een hoge lob. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen. Oziewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Rangelov de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 45%, Judas 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UE GUINARDO - Judas 2:2