Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cerverano Mihillas Imapi FC
4132 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
69.3 gemiddelde waardering 60.9
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
de la Red Gutiérrez is nu in balbezit. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez onderschept slim de pass. de la Red Gutiérrez geeft een hoge lob. De Corte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stanciu onderschept slim de pass. Inworp. Abal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
González Expósito geeft de bal voor. Quadros is nu in balbezit. López de la Fuente begaat een overtreding. López de la Fuente krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Andrić rent richting de bal. Andrić geeft de bal voor. Gaweł rent richting de bal. Bieńkowski onderschept slim de pass. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Eser rent richting de bal. Eser geeft de bal voor. Klungelig pakt Roba de bal. Dorado rent richting de bal. Dorado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rodríguez Ledesma rent richting de bal. Rodríguez Ledesma geeft een hoge lob. Dorado kopt de bal weg. de la Red Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Red Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Orczykowski bokst de bal weg. Andrić geeft een hoge lob. Balaguer rent richting de bal. Balaguer geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bieńkowski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quadros neemt de hoekschop. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Abal passt de bal in één keer door. Bieńkowski is nu in balbezit. Gaweł begaat een overtreding. Gaweł krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hrázdil kopt de bal weg. López de la Fuente geeft een hoge lob. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Imapi FC 0:1

37e minuut.
de la Gente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Ledesma kan de bal niet met de borst controleren. Bieńkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bieńkowski kopt de bal weg. Balaguer is nu in balbezit. Rodríguez Ledesma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaguer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Gente komt bij de bal en schiet. Mitintzis bokst de bal weg.

42e minuut.
Plichta kopt de bal weg. Eser is nu in balbezit. Abal onderschept slim de pass. Abal geeft een lange en hoge pass. Bieńkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abal controleert de bal met de borst. Eser bereikt de bal nog maar net als eerste. Abal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abal krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Abal geeft een lange en hoge pass. Balaguer kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Ledesma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bieńkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bieńkowski haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaweł heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerverano Mihillas - Imapi FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 48%, Imapi FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerverano Mihillas - Imapi FC 1:1

48e minuut.
de la Gente passt de bal met de wreef. Balaguer is nu in balbezit. Hrázdil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaguer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Gente komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Gaweł probeert de bal met de borst te controleren. Abal geeft een lange en hoge pass. Balaguer is nu in balbezit. Balaguer schiet op doel. Mitintzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cerverano Mihillas - Imapi FC 2:1

52e minuut.
Rodríguez Ledesma onderschept slim de pass. Eser is nu in balbezit. Abella Pérez probeert naar een medespeler te passen. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Orczykowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
López de la Fuente geeft een lange en hoge pass. Dorado kopt de bal weg. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De Corte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
de la Gente probeert naar een medespeler te passen. Abal is nu in balbezit. Abal passt de bal in één keer door. Bieńkowski rent richting de bal. Bieńkowski draait met de bal, schiet en ... Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Eser probeert naar een medespeler te passen. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez passt de bal met de wreef. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
de la Red Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. de la Red Gutiérrez geeft een hoge lob. González Expósito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Red Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. De Corte krijgt zijn hoofd ertegen. Orczykowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Abal passt de bal met de wreef. Abella Pérez rent richting de bal. de la Gente geeft een lange en hoge pass. Daar is Balaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaguer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Graeve rent richting de bal. Graeve passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert de la Gente de bal onder controle te krijgen. Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Dorado rent richting de bal. Dorado passt de bal in één keer door. de la Red Gutiérrez rent richting de bal. de la Red Gutiérrez geeft een hoge lob. De Corte krijgt zijn hoofd ertegen. Orczykowski bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

81e minuut.
de la Red Gutiérrez neemt de hoekschop. Dorado kopt de bal weg. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cerverano Mihillas - Imapi FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cerverano Mihillas 39%, Imapi FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cerverano Mihillas - Imapi FC 2:2