Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UE GUINARDO Peterrets de Tarragona
4-3-3 CLASSIC Tactiek rombo meva
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 65.4
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Văn Hạnh rent richting de bal. Frasnedi onderschept slim de pass. Frasnedi geeft een hoge lob. Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewek haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Maiboroda probeert naar een medespeler te passen. Cubino rent richting de bal. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino verovert de bal door een tackle van achteren. Cubino draait met de bal, schiet en ... Aradszky bokst de bal weg.

20e minuut.
Cubino kopt de bal weg. Daar is Frasnedi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hạnh geeft een hoge lob. Llera Garzón springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Genca speelt de bal door. Frasnedi onderschept slim de pass. Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh geeft een hoge lob. Llera Garzón springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Colaizzo passt de bal met de wreef. Drewek is nu in balbezit. Laranja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laranja krijgt een gele kaart. Drewek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

25e minuut.
Cubino verovert de bal door een tackle van achteren. Charciarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cubino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cubino neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 1:0

26e minuut.
Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh passt de bal zonder na te denken. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Aradszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Genca met een snelle inworp. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón passt de bal in één keer door. Daar is Cubino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Aradszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Văn Hạnh geeft de bal voor. Cubino heeft problemen om de bal te vangen. Pawłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cubino raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cubino kan niet meer verder spelen. Guarrotxena komt het veld opgelopen. Guarrotxena neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 2:0

34e minuut.
Valera Espín onderschept slim de pass. Valera Espín passt de bal zonder na te denken. Buryta is nu in balbezit. Buryta geeft de bal voor. Drewek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Colaizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Colaizzo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drewek de bal. Colaizzo rent richting de bal. Colaizzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Văn Hạnh heeft problemen om de bal te vangen. Văn Hạnh met een sublieme pass. Guarrotxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarrotxena draait met de bal, schiet en ... Aradszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 3:0

45e minuut.
Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta passt de bal zonder na te denken. Colaizzo is nu in balbezit. Colaizzo draait met de bal, schiet en ... Cardozo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 45%, Peterrets de Tarragona 55%.
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 3:0

46e minuut.
Cavezzan komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Vertonghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vertonghen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Genca de bal onder controle te krijgen. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 4:0

61e minuut.
Drewek kopt de bal weg. Zero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colaizzo is nu in balbezit. Colaizzo haalt uit met een fantastische trap. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 4:1

62e minuut.
Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colaizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero is nu in balbezit. Colaizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colaizzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Laciga passt de bal met de wreef. Văn Hạnh is nu in balbezit. Văn Hạnh met een sublieme pass. Laciga geeft de bal voor. Guarrotxena krijgt zijn hoofd ertegen. Aradszky bokst de bal weg. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 5:1

70e minuut.
Llera Garzón passt de bal zonder na te denken. Frasnedi onderschept slim de pass. Văn Hạnh speelt de bal door. Guarrotxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarrotxena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Muñoz Pérez komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren. Colaizzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maiboroda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pastor komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Llera Garzón rent richting de bal. Charciarek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Llera Garzón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Llera Garzón neemt zijn aanloop. Aradszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 6:1

84e minuut.
Genca speelt de bal door. Văn Hạnh rent richting de bal. Văn Hạnh passt de bal met de wreef. Guarrotxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarrotxena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 7:1

86e minuut.
Frasnedi geeft de bal voor. Laciga controleert de bal met de borst. Laciga geeft de bal voor. Văn Hạnh rent richting de bal. Văn Hạnh draait met de bal, schiet en ... Aradszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 45%, Peterrets de Tarragona 55%.
UE GUINARDO - Peterrets de Tarragona 7:1