Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
red devils the best Bermeo FC
raul vs ivan Tactiek 5-2-1-2
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
65.7 gemiddelde waardering 67.1
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Corchado verovert de bal door een tackle van achteren. Corchado speelt de bal door. Hillmann heeft problemen om de bal te vangen. Hillmann haalt uit met een fantastische trap. Gligorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Corchado geeft een hoge lob. Hammel kopt de bal weg. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Corchado rent richting de bal. Corchado met een sublieme pass. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann schiet op doel. Gligorović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
red devils the best - Bermeo FC 0:1

23e minuut.
Gajaš passt de bal zonder na te denken. Hishami rent richting de bal. Hishami geeft de bal voor. Hillmann krijgt zijn hoofd ertegen. Gligorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
red devils the best - Bermeo FC 0:2

27e minuut.
Gajaš passt de bal zonder na te denken. Hillmann rent richting de bal. Misarko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misarko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red devils the best 64%, Bermeo FC 36%.
red devils the best - Bermeo FC 0:2

47e minuut.
Fołtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Fołtyn passt de bal met de wreef. Ochocki is nu in balbezit. Ochocki geeft een hoge lob. Collantes springt en kopt de bal. Tavare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hishami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hishami passt de bal met de wreef. Gajaš rent richting de bal. Gajaš geeft een hoge lob. Hillmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Gligorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tavare trapt de bal weg van het doel. Hishami rent richting de bal. Hishami met een sublieme pass. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dragozov onderschept slim de pass. Ochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochocki passt de bal met de wreef. Collantes is nu in balbezit. Collantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Amate passt de bal zonder na te denken. Hamas is nu in balbezit. Llaquet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Llaquet krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: red devils the best 54%, Bermeo FC 46%.
red devils the best - Bermeo FC 0:2