Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imapi FC sants
433 Tactiek 4-3-3 M
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 70.2
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
López de la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hrázdil de bal. Hrázdil passt de bal in één keer door. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels schiet op doel. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Goñi passt de bal met de wreef. Gabilondo speelt de bal door. Klungelig pakt Jurný de bal. Jurný geeft een hoge lob. Danneels maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Goñi verovert de bal door een tackle van achteren. Goñi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rodríguez Ledesma de bal. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - sants 0:1

22e minuut.
Pérez Mora met een sublieme pass. Veysəlov is nu in balbezit. Rodríguez Ledesma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veysəlov raakt geblesseerd tijdens het duel. Danneels legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Danneels rent richting de bal. Danneels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veysəlov is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pérez Mora zal de hoekschop nemen. Danneels springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal met de wreef. Jurný is nu in balbezit. Jurný geeft een hoge lob. Danneels krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Gabilondo geeft een hoge lob. Stanciu is nu in balbezit. Danneels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Danneels krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Abella Pérez is nu in balbezit. Gabilondo verovert de bal door een tackle van achteren. Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
de la Red Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Eser speelt de bal door. Dorado is nu in balbezit. Dorado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imapi FC - sants 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 65%, sants 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imapi FC - sants 1:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dorado stond buitenspel. Clavero neemt vlug de vrije trap. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap. Mitintzis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - sants 1:2

51e minuut.
Goñi rent richting de bal. Goñi geeft een lange en hoge pass. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - sants 1:3

55e minuut.
Eser bereikt de bal nog maar net als eerste. Eser geeft een lange en hoge pass. Daar is Danielczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Lewator verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gabilondo passt de bal zonder na te denken. Jurný rent richting de bal. Jurný passt de bal zonder na te denken. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels schiet op doel. Mitintzis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cuvillier met een sublieme pass. Jurný is nu in balbezit. Jurný passt de bal zonder na te denken. Danneels bereikt de bal nog maar net als eerste. Danneels schiet op doel. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - sants 1:4

72e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Danneels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Larrosa komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Cuvillier de bal. de la Red Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. de la Red Gutiérrez passt de bal met de wreef. Dorado is nu in balbezit. Dorado draait met de bal, schiet en ... Lewator verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Goñi passt de bal zonder na te denken. Jurný bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donoso krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Danneels is nu in balbezit. Danneels passt de bal met de wreef. Jurný heeft problemen om de bal te vangen. Jurný geeft een hoge lob. Danneels springt en kopt de bal. Mitintzis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Danneels is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - sants 1:5

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mitintzis niet meer kan verder spelen. Camzano komt het veld opgelopen.

89e minuut.
López de la Fuente rent richting de bal. López de la Fuente passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Donoso de bal. Danneels rent richting de bal. Danneels haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Imapi FC - sants 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imapi FC 63%, sants 37%.
Imapi FC - sants 1:6