Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xavos loming
muchamiequinaria Tactiek ok
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 53.1
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
average Verdedigen good


9e minuut.
Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal in één keer door. Iruretagoyena rent richting de bal. Etchegoimberry verovert de bal door een tackle van achteren. Etchegoimberry schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
García de la Iglesia geeft de bal voor. Moya Martín controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vulpeşean neemt vlug de vrije trap. Daar is Etchegoimberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etchegoimberry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mbengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Masi onderschept slim de pass. Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bega Begagić schiet op doel. Larrea García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
García de la Iglesia probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Kawulok speelt de bal door. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kawulok passt de bal in één keer door. Szántó speelt de bal door. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić geeft een hoge lob. Etchegoimberry krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kawulok kopt de bal weg. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een hoge lob. Bega Begagić rent richting de bal. Bega Begagić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:1

30e minuut.
Vulpeşean passt de bal in één keer door. Daar is Szántó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szántó met een sublieme pass. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... Larrea García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Szántó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szántó passt de bal zonder na te denken. Bega Begagić heeft problemen om de bal te vangen. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert García de la Iglesia de bal onder controle te krijgen. Larrea García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Vulpeşean speelt de bal door. Piña rent richting de bal. Piña passt de bal met de wreef. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:2

36e minuut.
Piórko speelt de bal door. Bega Begagić is nu in balbezit. Castillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castillo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mbengue geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piórko de bal. Piórko geeft een hoge lob. Mateo Montoya is nu in balbezit. Mateo Montoya geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xavos 74%, loming 26%.
Xavos - loming 0:2

49e minuut.
Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrente geeft een lange en hoge pass. Halmosi geeft een hoge lob. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Larrea García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:3

55e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean speelt de bal door. Piña speelt de bal door. Etchegoimberry is nu in balbezit. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:4

60e minuut.
Torrente geeft een lange en hoge pass. Piña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szántó kopt de bal weg. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry schiet op doel. Larrea García verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
García de la Iglesia rent richting de bal. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok passt de bal in één keer door. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Piña schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Esperilla geeft een lange en hoge pass. Masi speelt de bal door. Bega Begagić is nu in balbezit. Bega Begagić haalt uit met een fantastische trap. Mbengue probeert de bal aan de voet te houden. Larrea García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bega Begagić rent richting de bal. García de la Iglesia begaat een overtreding. Bega Begagić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Etchegoimberry springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Larrea García trapt de bal weg van het doel. Vulpeşean kopt de bal weg. Esperilla heeft problemen om de bal te vangen. Etchegoimberry rent richting de bal. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bega Begagić neemt de hoekschop. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:5

80e minuut.
Etchegoimberry is nu in balbezit. Torrente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Etchegoimberry raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Etchegoimberry neemt zijn aanloop. Larrea García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:6

80e minuut.
Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry is nu in balbezit. Torrente begaat een overtreding. Torrente krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vulpeşean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een lange en hoge pass. Etchegoimberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etchegoimberry draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:7

87e minuut.
Bega Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Iglesia is nu in balbezit. Etchegoimberry onderschept slim de pass. Etchegoimberry haalt uit met een fantastische trap. Larrea García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xavos - loming 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xavos 79%, loming 21%.
Xavos - loming 0:8