Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GABROVO gandia c.f.
451a Tactiek Gandia
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 56.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Kalynychenko passt de bal in één keer door. Cobeño Iglesias is nu in balbezit. Cobeño Iglesias passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Popescu de bal. Popescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Kalynychenko met een sublieme pass. Quintana rent richting de bal. Sciberras begaat een overtreding. Sciberras krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Minius rent richting de bal. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaracz verovert de bal door een tackle van achteren. Minius onderschept slim de pass. Minius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GABROVO - gandia c.f. 0:1

12e minuut.
Pink onderschept slim de pass. Pink geeft een hoge lob. Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Popescu geeft de bal voor. Quintana krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wardencki met een sublieme pass. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Popescu zijn tegenspeler op de grond. Popescu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Areola de bal. Artiles probeert naar een medespeler te passen. Hertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertz draait met de bal, schiet en ... Chiriac probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Areola geeft een hoge lob. Daar is Nalyvaiko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hertz is nu in balbezit. Hertz schiet op doel. Gałczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Artiles met een sublieme pass. Alfaro is nu in balbezit. Cobeño Iglesias geeft de bal voor. Minius rent richting de bal. Minius draait met de bal, schiet en ... Sabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bencini met een sublieme pass. Areola probeert naar een medespeler te passen. Mesdag probeert naar een medespeler te passen. Hertz is nu in balbezit. Hertz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wardencki geeft de bal voor. Bencini kopt de bal weg. Areola met een sublieme pass. Mesdag rent richting de bal. Mesdag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Artiles is nu in balbezit. Wardencki verovert de bal door een tackle van achteren. Wardencki geeft een lange en hoge pass. Minius heeft problemen om de bal te vangen. Minius draait met de bal, schiet en ... Sabas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Mesdag heeft problemen om de bal te vangen. Mesdag geeft een lange en hoge pass. Pink is nu in balbezit. Hertz verovert de bal door een tackle van achteren. Hertz draait met de bal, schiet en ... Gałczyński bokst de bal weg.

44e minuut.
Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz passt de bal in één keer door. Mesdag speelt de bal door. Hertz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertz schiet op doel. Gałczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GABROVO 59%, gandia c.f. 41%.
GABROVO - gandia c.f. 0:1

48e minuut.
Areola speelt de bal door. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro geeft de bal voor. Hertz krijgt zijn hoofd ertegen. Gałczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GABROVO - gandia c.f. 1:1

60e minuut.
Popescu rent richting de bal. Cobeño Iglesias geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jaracz de bal. Minius bereikt de bal nog maar net als eerste. Minius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sabas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Laterza heeft problemen om de bal te vangen. Hertz is nu in balbezit. Hertz passt de bal in één keer door. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nalyvaiko geeft een lange en hoge pass. Daar is Bencini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobeño Iglesias rent richting de bal. Popescu is nu in balbezit. Popescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GABROVO - gandia c.f. 1:2

86e minuut.
Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bencini onderschept slim de pass. Bencini speelt de bal door. Wardencki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wardencki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GABROVO 44%, gandia c.f. 56%.
GABROVO - gandia c.f. 1:2