Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GLUTTONY ILLUNBE
11 Tactiek DOBLE TRES
52% Balbezit 48%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 50.1
average Schieten outstanding
average Passen very good
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Pérez de Lanzábal is nu in balbezit. Pérez de Lanzábal passt de bal zonder na te denken. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes draait met de bal, schiet en ... Wnęk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:1

3e minuut.
Lozano Farran heeft problemen om de bal te vangen. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes is nu in balbezit. García Yanes haalt uit met een fantastische trap. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:2

4e minuut.
Lozano Farran met een sublieme pass. Urs heeft problemen om de bal te vangen. Pérez de Lanzábal onderschept slim de pass. Pérez de Lanzábal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Lobeiras Sánchez passt de bal in één keer door. Daar is Lagemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano Farran met een sublieme pass. Paraiso rent richting de bal. Paraiso geeft de bal voor. Wnęk bokst de bal weg.

8e minuut.
García Yanes is nu in balbezit. Lozano Farran onderschept slim de pass. Lozano Farran geeft de bal voor. Paraiso geeft de bal voor. Lagemann springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraiso met een snelle inworp. Lobeiras Sánchez met een sublieme pass. Lagemann rent richting de bal. Lagemann draait met de bal, schiet en ... Wnęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:3

10e minuut.
Beltrán geeft een hoge lob. Inworp. Lozano Farran met een snelle inworp. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lagemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:4

11e minuut.
Lozano Farran kopt de bal weg. Klungelig pakt Urs de bal. Pérez de Lanzábal met een sublieme pass. Daar is Lagemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:5

13e minuut.
Pérez de Lanzábal is nu in balbezit. Pérez de Lanzábal probeert naar een medespeler te passen. Lagemann rent richting de bal. Lagemann schiet op doel. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:6

14e minuut.
Kowalówka probeert naar een medespeler te passen. Szerb rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Paraiso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. García Yanes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pérez de Lanzábal verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez de Lanzábal probeert naar een medespeler te passen. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann draait met de bal, schiet en ... Wnęk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:7

16e minuut.
Beltrán speelt de bal door. Wnęk speelt de bal door. Urs kopt de bal weg. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:8

19e minuut.
Sinisalo met de inworp. Lobeiras Sánchez probeert de bal met de borst te controleren. Lobeiras Sánchez passt de bal met de wreef. Lagemann rent richting de bal. Lagemann schiet op doel. Wnęk bokst de bal weg.

20e minuut.
Inworp. Paraiso met een snelle inworp. Lobeiras Sánchez geeft de bal voor. Lagemann krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:9

23e minuut.
Sinisalo geeft de bal voor. De bal rolt over de achterlijn. Wnęk met een harde bal richting middenveld. Sinisalo geeft een lange en hoge pass. Lagemann springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:10

24e minuut.
García Yanes is nu in balbezit. Lozano Farran verovert de bal door een tackle van achteren. Sinisalo is nu in balbezit. Sinisalo geeft de bal voor. Lagemann maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pérez de Lanzábal rent richting de bal. Pérez de Lanzábal passt de bal met de wreef. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann schiet op doel. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Wnęk speelt de bal door. Lozano Farran kopt de bal weg. Pérez de Lanzábal is nu in balbezit. Pérez de Lanzábal schiet op doel. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:11

27e minuut.
Lozano Farran met een sublieme pass. Urs rent richting de bal. Pérez de Lanzábal onderschept slim de pass. Pérez de Lanzábal haalt uit met een fantastische trap. Wnęk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:12

29e minuut.
Lagemann onderschept slim de pass. Lagemann probeert naar een medespeler te passen. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:13

30e minuut.
Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Lozano Farran kopt de bal weg. Paraiso met een sublieme pass. García Yanes rent richting de bal. García Yanes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Lagemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagemann draait met de bal, schiet en ... Wnęk bokst de bal weg.

31e minuut.
Urs geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraiso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobeiras Sánchez rent richting de bal. Lobeiras Sánchez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lozano Farran geeft een hoge lob. Paraiso is nu in balbezit. Paraiso passt de bal zonder na te denken. Sinisalo is nu in balbezit. Sinisalo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Lobeiras Sánchez geeft een hoge lob. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Paraiso is nu in balbezit. Paraiso speelt de bal door. Sinisalo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Paraiso met een snelle inworp. Lobeiras Sánchez is nu in balbezit. Lobeiras Sánchez geeft de bal voor. Lagemann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:14

39e minuut.
Lozano Farran passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraiso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobeiras Sánchez rent richting de bal. Lobeiras Sánchez geeft de bal voor. Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lagemann rent richting de bal. Lagemann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:15

40e minuut.
García Yanes met een sublieme pass. Sinisalo is nu in balbezit. Sinisalo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez de Lanzábal de bal. Pérez de Lanzábal schiet op doel. Wnęk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Pérez de Lanzábal passt de bal in één keer door. Lagemann rent richting de bal. Lagemann met een sublieme pass. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:16

43e minuut.
Kavuľák geeft de bal voor. Lobeiras Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann schiet op doel. Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:17

45e minuut.
Doeltrap. Nestor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 92%, ILLUNBE 8%.
GLUTTONY - ILLUNBE 0:17

46e minuut.
Lobeiras Sánchez met een sublieme pass. Lagemann heeft problemen om de bal te vangen. Pérez de Lanzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez de Lanzábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:18

47e minuut.
Lozano Farran bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobeiras Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lobeiras Sánchez passt de bal zonder na te denken. Daar is Lagemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:19

48e minuut.
Sinisalo probeert naar een medespeler te passen. García Yanes is nu in balbezit. García Yanes met een sublieme pass. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:20

50e minuut.
Inworp. Paraiso met een snelle inworp. Lobeiras Sánchez is nu in balbezit. Lobeiras Sánchez geeft de bal voor. García Yanes krijgt zijn hoofd ertegen. Wnęk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann haalt uit met een fantastische trap. Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:21

51e minuut.
Băluş passt de bal zonder na te denken. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez de Lanzábal begaat een overtreding. Pérez de Lanzábal krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Paraiso verovert de bal door een tackle van achteren. Paraiso met een sublieme pass. Pérez de Lanzábal is nu in balbezit. Pérez de Lanzábal haalt uit met een fantastische trap. Wnęk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:22

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paraiso met een snelle inworp. Pérez de Lanzábal probeert naar een medespeler te passen. Lagemann rent richting de bal. Lagemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:23

53e minuut.
Băluş rent richting de bal. Kavuľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavuľák geeft een lange en hoge pass. Sinisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinisalo passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wnęk met een harde bal richting middenveld. Lozano Farran kopt de bal weg. Daar is Pérez de Lanzábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez de Lanzábal schiet op doel. Wnęk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:24

55e minuut.
Puslācis is nu in balbezit. Inworp. Paraiso met de inworp. Pérez de Lanzábal controleert de bal met de borst. Pérez de Lanzábal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Sinisalo de bal. Lozano Farran rent richting de bal. Lozano Farran speelt de bal door. Pérez de Lanzábal rent richting de bal. Pérez de Lanzábal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wnęk niet meer kan verder spelen. Zaninetti komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zaninetti speelt de bal door. Sinisalo probeert naar een medespeler te passen. Condeescu speelt de bal door. Klungelig pakt Lagemann de bal. Lagemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Yanes rent richting de bal. García Yanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:25

60e minuut.
Lozano Farran geeft de bal voor. Lobeiras Sánchez met een sublieme pass. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann draait met de bal, schiet en ... Zaninetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:26

60e minuut.
Włoszczak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pérez de Lanzábal rent richting de bal. Pérez de Lanzábal passt de bal met de wreef. Condeescu rent richting de bal. Condeescu geeft een hoge lob. Pérez de Lanzábal kopt de bal weg. Zaninetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:27

65e minuut.
Lobeiras Sánchez speelt de bal door. Sticco rent richting de bal. Paraiso met een sublieme pass. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes schiet op doel. Zaninetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:28

68e minuut.
Daar is Paraiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włoszczak is nu in balbezit. Paraiso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paraiso krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sinisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozano Farran. Sinisalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sinisalo komt bij de bal en schiet. Lagemann springt en kopt de bal. Zaninetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:29

70e minuut.
Doeltrap. Kegan komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Paraiso passt de bal in één keer door. Sinisalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinisalo probeert naar een medespeler te passen. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes schiet op doel. Zaninetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Paraiso geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Zaninetti trapt de bal weg van het doel. Lobeiras Sánchez geeft een lange en hoge pass. Lagemann springt en kopt de bal. Zaninetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García Yanes controleert de bal met de borst. García Yanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:30

75e minuut.
Włoszczak kopt de bal weg. Paraiso is nu in balbezit. Paraiso geeft de bal voor. Lagemann krijgt zijn hoofd ertegen. Zaninetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:31

76e minuut.
Paraiso met de inworp. Pérez de Lanzábal geeft de bal voor. García Yanes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaninetti speelt de bal door. Kegan kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Paraiso met de inworp. Lobeiras Sánchez speelt de bal door. Lagemann rent richting de bal. Lagemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:32

79e minuut.
Višnjić trapt de bal weg van het doel. García Yanes is nu in balbezit. García Yanes passt de bal met de wreef. Kegan probeert de bal aan de voet te houden. Condeescu speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaninetti met een harde bal richting middenveld. Włoszczak kopt de bal weg. Lobeiras Sánchez geeft een lange en hoge pass. Zaninetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Sticco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sticco passt de bal in één keer door. García Yanes rent richting de bal. García Yanes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:33

81e minuut.
Acerbis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lobeiras Sánchez geeft de bal voor. Zaninetti probeert naar een medespeler te passen. Sinisalo met een sublieme pass. Daar is Paraiso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraiso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaninetti trapt de bal weg van het doel. Acerbis kopt de bal weg. Lagemann rent richting de bal. Lagemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:34

85e minuut.
Kowalówka geeft de bal voor. Sticco controleert de bal met de borst. Sticco probeert naar een medespeler te passen. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zaninetti trapt de bal weg. Acerbis kopt de bal weg. Paraiso rent richting de bal. Paraiso geeft een lange en hoge pass. García Yanes maakt een snoekduik en kopt de bal. Zaninetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - ILLUNBE 0:35

88e minuut.
Paraiso met de inworp. Lobeiras Sánchez speelt de bal door. Lagemann heeft problemen om de bal te vangen. Lagemann draait met de bal, schiet en ... Zaninetti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Măgureanu geeft een lange en hoge pass. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninetti met een sublieme pass. Pérez de Lanzábal kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 96%, ILLUNBE 4%.
GLUTTONY - ILLUNBE 0:35