Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:56
  • Competitiewedstrijd: III División.01
  • Stadion: JMJJ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20263
JMJJ Citizen
yeeah Tactiek avanzada
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten good
good Passen average
formidable Verdedigen good


22e minuut.
Pęchecki geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cembranos stond buitenspel. Hódosi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soinivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Soinivaara schiet op doel. Caragiale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 56%, Citizen 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JMJJ - Citizen 0:0

46e minuut.
Ðức Phú komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ględała met een sublieme pass. Mancilla Navarro met een sublieme pass. Rafa rent richting de bal. Rafa geeft een hoge lob. Cembranos kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Daar is Żuraw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuraw passt de bal zonder na te denken. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro schiet op doel. Ðức Phú maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Citizen 1:0

79e minuut.
Ględała kopt de bal weg. Ðức Phú met een sublieme pass. Orrantia kopt de bal weg. Mancilla Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla Navarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Buitenspel voor Cembranos. Goede buitenspelval van de verdediging. de Souza Farias neemt vlug de vrije trap. Soinivaara rent richting de bal. Soinivaara schiet op doel. Caragiale maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - Citizen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 31%, Citizen 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JMJJ - Citizen 1:1