Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PiacenzaCF Bozatron Games
Extrema Tactiek Hitmontop
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.5 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Iñarra is nu in balbezit. Iñarra passt de bal met de wreef. Luzuriaga is nu in balbezit. Luzuriaga schiet op doel. Izarra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Iñarra rent richting de bal. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbreras is nu in balbezit. Lumbreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - Bozatron Games 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiacenzaCF 40%, Bozatron Games 60%.
PiacenzaCF - Bozatron Games 1:0

48e minuut.
Espinosa is nu in balbezit. Andreescu onderschept slim de pass. Andreescu passt de bal in één keer door. Puchici is nu in balbezit. Puchici draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Henny rent richting de bal. Brännström tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Henny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loukakos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puchici maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Land kopt de bal weg. Konecki is nu in balbezit. Iñarra begaat een overtreding. Iñarra krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Brännström is nu in balbezit. Brännström geeft een hoge lob. Henny kopt de bal weg. Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Puchici haalt uit met een fantastische trap. Rayzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite met een sublieme pass. Puchici is nu in balbezit. Puchici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Inworp. Otrocki met een snelle inworp. Graffite is nu in balbezit. Graffite geeft de bal voor. Puchici krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andreescu rent richting de bal. Andreescu haalt uit met een fantastische trap. Rayzel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiacenzaCF 46%, Bozatron Games 54%.
PiacenzaCF - Bozatron Games 1:0