Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak de Egia ILLUNBE
3 (3-2-3-2) Tactiek DOBLE TRES
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
57.3 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Paraiso verovert de bal door een tackle van achteren. Paraiso passt de bal in één keer door. García Yanes is nu in balbezit. García Yanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak de Egia - ILLUNBE 0:1

6e minuut.
Báez is nu in balbezit. Mouton onderschept slim de pass. Mouton geeft een hoge lob. Lagemann krijgt zijn hoofd ertegen. Valtinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak de Egia - ILLUNBE 0:2

8e minuut.
Jarczyk rent richting de bal. Klimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimović geeft de bal voor. Rosa rent richting de bal. Condeescu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klimović probeert naar een medespeler te passen. Jarczyk is nu in balbezit. Met opzet legt Paraiso zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Paraiso moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Paraiso schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

12e minuut.
Bailly passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Lénárt met een sublieme pass. Lagemann is nu in balbezit. Lagemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klimović probeert naar een medespeler te passen. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beltrán. Beltrán krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klimović is nu in balbezit. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk geeft een lange en hoge pass. Rosa rent richting de bal. Rosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Măgureanu speelt de bal door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Condeescu begaat een overtreding. Condeescu krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Condeescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Báez de bal onder controle te krijgen. Lagemann is nu in balbezit. García Yanes is nu in balbezit. García Yanes schiet op doel. Valtinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Báez bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez geeft een hoge lob. Jarczyk is nu in balbezit. Klungelig pakt Jarczyk de bal. Jarczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lessa Brandão rent richting de bal. Lobeiras Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lobeiras Sánchez passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak de Egia 53%, ILLUNBE 47%.
Spartak de Egia - ILLUNBE 0:2

46e minuut.
Măgureanu passt de bal in één keer door. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu controleert de bal met de borst. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Valtinos bokst de bal weg.

49e minuut.
Báez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Yanes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Lénárt de bal. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa draait met de bal, schiet en ... Balanzone bokst de bal weg. Măgureanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lagemann passt de bal zonder na te denken. Chinţoiu is nu in balbezit. Bailly rent richting de bal. Chinţoiu onderschept slim de pass. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. Valtinos bokst de bal weg.

64e minuut.
Lobeiras Sánchez is nu in balbezit. Lobeiras Sánchez passt de bal in één keer door. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Lagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak de Egia - ILLUNBE 0:3

66e minuut.
García Yanes kopt de bal weg. Báez controleert de bal met de borst. Lagemann met een sublieme pass. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes geeft een hoge lob. Lagemann rent richting de bal. Lagemann draait met de bal, schiet en ... Valtinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak de Egia - ILLUNBE 0:4

70e minuut.
Lessa Brandão is nu in balbezit. Lessa Brandão passt de bal zonder na te denken. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Báez geeft de bal voor. Szablewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Beltrán maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Báez kopt de bal weg. Mouton geeft een hoge lob. Valtinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Măgureanu geeft een hoge lob. Lagemann kopt de bal weg. García Yanes bereikt de bal nog maar net als eerste. García Yanes schiet op doel. Valtinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak de Egia - ILLUNBE 0:5

80e minuut.
Aleksandrov passt de bal zonder na te denken. Lăzărescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lénárt. Lénárt krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lăzărescu speelt de bal door. Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk geeft een lange en hoge pass. Rosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak de Egia - ILLUNBE 1:5

90e minuut.
Mouton geeft een hoge lob. García Yanes probeert de bal met de borst te controleren. Bršťák begaat een overtreding. Bršťák krijgt een gele kaart. García Yanes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. García Yanes met een snel genomen vrije trap. Chinţoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Valtinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak de Egia 56%, ILLUNBE 44%.
Spartak de Egia - ILLUNBE 1:5