Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozatron Games Citizen
Hitmontop Tactiek avanzada
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
16 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten adequate
solid Passen average
excellent Verdedigen solid


11e minuut.
Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Souza Farias is nu in balbezit. de Souza Farias geeft een hoge lob. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu schiet op doel. Tahirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Puchici onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Souza Farias. Puchici raakt geblesseerd tijdens het duel. Otrocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Andreescu springt en kopt de bal. Tahirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bertin onderschept slim de pass. Henny is nu in balbezit. Henny speelt de bal door. Puchici rent richting de bal. Puchici draait met de bal, schiet en ... Tahirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bertin is nu in balbezit. Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Henny onderschept slim de pass. Henny haalt uit met een fantastische trap. Tahirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bertin geeft een hoge lob. Inworp. Loukakos met de inworp. Henny is nu in balbezit. Henny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Əbülfətov controleert de bal met de borst. Soinivaara rent richting de bal. Paleka maakt een afschuwelijke overtreding. Paleka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Vinuesa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bertin bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny onderschept slim de pass. Henny schiet op doel. Tahirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Citizen 1:0

45e minuut.
Vinuesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Navarro Pedrós de bal. Casacuberta rent richting de bal. Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Henny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 44%, Citizen 56%.
Bozatron Games - Citizen 1:0

46e minuut.
Ðức Phú komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Paleka geeft een hoge lob. Puchici controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sánchez Muñoz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Soinivaara rent richting de bal. Soinivaara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Otrocki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puchici maakt een snoekduik en kopt de bal. Bertin geeft een lange en hoge pass. Konecki geeft een lange en hoge pass. Puchici kopt de bal weg. Ðức Phú verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Konecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amenábar met een snelle inworp. Sánchez Muñoz is nu in balbezit. Sánchez Muñoz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bertin kopt de bal weg. Klungelig pakt Amenábar de bal. Amenábar met een sublieme pass. Vinuesa is nu in balbezit. Vinuesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 59%, Citizen 41%.
Bozatron Games - Citizen 1:0