Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JMJJ Bozatron Games
yeeah Tactiek Scyther
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
56 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Otrocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Loukakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Loukakos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Loukakos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Graffite geeft de bal voor. Henny rent richting de bal. Henny passt de bal zonder na te denken. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Bozatron Games 0:1

20e minuut.
Rafa kopt de bal weg. Klungelig pakt Niedźwiedzki de bal. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - Bozatron Games 1:1

22e minuut.
Mancilla Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla Navarro passt de bal zonder na te denken. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ... Izarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Bozatron Games 2:1

25e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea geeft een lange en hoge pass. Konecki heeft problemen om de bal te vangen. Lamar onderschept slim de pass. Lamar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Otrocki geeft een hoge lob. Andreescu is nu in balbezit. Orrantia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puchici wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuraw onderschept slim de pass. Mancilla Navarro met een sublieme pass. Merli is nu in balbezit. Merli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Graffite onderschept slim de pass. Graffite passt de bal zonder na te denken. Henny rent richting de bal. Henny geeft een lange en hoge pass. Andreescu krijgt zijn hoofd ertegen. Caragiale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Piñar passt de bal zonder na te denken. Mancilla Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancilla Navarro passt de bal met de wreef. Merli rent richting de bal. Merli haalt uit met een fantastische trap. Izarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 48%, Bozatron Games 52%.
JMJJ - Bozatron Games 2:1

54e minuut.
Graffite verovert de bal door een tackle van achteren. Graffite passt de bal met de wreef. Henny is nu in balbezit. Henny geeft een hoge lob. Andreescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - Bozatron Games 2:2

76e minuut.
Klungelig pakt Piñar de bal. Piñar passt de bal met de wreef. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel. Izarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Bozatron Games 3:2

76e minuut.
Rozić komt het veld opgelopen. Hach komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Graffite met de inworp. Correddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny onderschept slim de pass. Henny geeft een lange en hoge pass. Andreescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aplea speelt de bal door. Pęchecki rent richting de bal. Andreescu onderschept slim de pass. Andreescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JMJJ - Bozatron Games 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 39%, Bozatron Games 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JMJJ - Bozatron Games 3:3