Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GLUTTONY Xavos
11 Tactiek muchamiequinaria
43% Balbezit 57%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 55.8
average Schieten formidable
average Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Madec speelt de bal door. Castillo is nu in balbezit. Castillo passt de bal in één keer door. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:1

5e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencas onderschept slim de pass. Ferencas probeert naar een medespeler te passen. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu schiet op doel. Arnau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:2

8e minuut.
Madec speelt de bal door. Torlak rent richting de bal. Torlak passt de bal in één keer door. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap. Arnau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo geeft de bal voor. Urs kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madec zal de hoekschop nemen. Ferencas springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Arnau met een harde bal richting middenveld. Madec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:3

11e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Mânzeanu met een sublieme pass. Ferencas rent richting de bal. Ferencas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:4

12e minuut.
Klungelig pakt Urs de bal. Ferencas onderschept slim de pass. Ferencas passt de bal met de wreef. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Öztuerk met een harde bal richting middenveld. Urs kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Madec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arnau bokst de bal weg.

16e minuut.
Armeanca rent richting de bal. Armeanca passt de bal zonder na te denken. Ferencas rent richting de bal. Ferencas schiet op doel. Arnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:5

16e minuut.
Kavuľák komt het veld opgelopen. Kowalówka komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:6

19e minuut.
Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec rent richting de bal. Ferencas rent richting de bal. Ferencas draait met de bal, schiet en ... Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:7

21e minuut.
Inworp. Torrente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madec geeft de bal voor. Mânzeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:8

23e minuut.
Madec rent richting de bal. Madec passt de bal in één keer door. Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencas haalt uit met een fantastische trap. Arnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Doeltrap. Arnau trapt de bal weg van het doel. Mânzeanu kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Öztuerk rent richting de bal. Öztuerk geeft een hoge lob. Madec kopt de bal weg. Klungelig pakt Ferencas de bal. Ferencas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Pacio kopt de bal weg. Klungelig pakt Urs de bal. Ferencas rent richting de bal. Ferencas draait met de bal, schiet en ... Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:9

31e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec verovert de bal door een tackle van achteren. Madec passt de bal met de wreef. Ferencas rent richting de bal. Ferencas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:10

33e minuut.
Ferencas speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal met de wreef. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu schiet op doel. Arnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madec is nu in balbezit. Madec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:11

34e minuut.
Öztuerk met een sublieme pass. Klungelig pakt Urs de bal. Mânzeanu verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:12

35e minuut.
Włoszczak komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kapłan geeft een hoge lob. Inworp. Torrente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madec is nu in balbezit. Madec geeft een lange en hoge pass. Arnau bokst de bal weg. Mânzeanu springt en kopt de bal. Arnau bokst de bal weg.

39e minuut.
Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón met een sublieme pass. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... Arnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:13

40e minuut.
Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Castillo passt de bal zonder na te denken. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... Arnau maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Öztuerk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu schiet op doel. Arnau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo passt de bal in één keer door. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencas rent richting de bal. Ferencas draait met de bal, schiet en ... Arnau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Cieślik is nu in balbezit. Cieślik probeert naar een medespeler te passen. Madec speelt de bal door. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 94%, Xavos 6%.
GLUTTONY - Xavos 0:13

46e minuut.
Madec met een sublieme pass. Mânzeanu heeft problemen om de bal te vangen. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Ferencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferencas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:14

50e minuut.
Gniadek speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo met een sublieme pass. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mânzeanu schiet op doel. Arnau bokst de bal weg.

52e minuut.
Madec bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec passt de bal in één keer door. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:15

52e minuut.
Acerbis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Madec de bal. Madec met een sublieme pass. Klungelig pakt Ferencas de bal. Ferencas haalt uit met een fantastische trap. Arnau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:16

54e minuut.
Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Ferencas rent richting de bal. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Gniadek speelt de bal door. Castillo rent richting de bal. Castillo met een sublieme pass. Ferencas is nu in balbezit. Ferencas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:17

57e minuut.
Włoszczak passt de bal zonder na te denken. Szerb rent richting de bal. Madec verovert de bal door een tackle van achteren. Madec geeft een lange en hoge pass. Ferencas springt en kopt de bal. Arnau bokst de bal weg. Mânzeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:18

60e minuut.
Ferencas rent richting de bal. Ferencas speelt de bal door. Mânzeanu is nu in balbezit. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:19

62e minuut.
Gniadek probeert naar een medespeler te passen. Castillo speelt de bal door. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu schiet op doel. Arnau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:20

65e minuut.
Madec probeert naar een medespeler te passen. Ferencas rent richting de bal. Ferencas speelt de bal door. Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:21

67e minuut.
Kapłan geeft de bal voor. Torrente probeert naar een medespeler te passen. Mânzeanu speelt de bal door. Ferencas rent richting de bal. Ferencas schiet op doel. Paal! Arnau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Armeanca speelt de bal door. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo passt de bal zonder na te denken. Öztuerk verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Pacio trapt de bal weg. Urs kopt de bal weg. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Puslācis is nu in balbezit. Puslācis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torrente met een snelle inworp. Madec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu met een sublieme pass. Madec speelt de bal door. Ferencas is nu in balbezit. Ferencas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:22

77e minuut.
Zaninetti komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Acerbis rent richting de bal. Acerbis geeft een lange en hoge pass. Ferencas kopt de bal weg. Daar is Mânzeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mânzeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castillo is nu in balbezit. Castillo geeft een hoge lob. Zaninetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaninetti met een sublieme pass. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón haalt uit met een fantastische trap. Zaninetti bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ferencas passt de bal in één keer door. Madec is nu in balbezit. Madec speelt de bal door. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... Zaninetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:23

83e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Madec verovert de bal door een tackle van achteren. Madec met een sublieme pass. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ferencas de bal. Ferencas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:24

90e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Zaninetti probeert naar een medespeler te passen. Öztuerk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mânzeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mânzeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GLUTTONY - Xavos 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GLUTTONY 91%, Xavos 9%.
GLUTTONY - Xavos 0:25