Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozatron Games Spartak de Egia
Slowbro Tactiek 3 (3-2-3-2)
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 58.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Jarczyk passt de bal zonder na te denken. Loncle rent richting de bal. Loncle speelt de bal door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Lăzărescu speelt de bal door. Szablewski rent richting de bal. Paleka onderschept slim de pass. Loncle verovert de bal door een tackle van achteren. Loncle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Izarra speelt de bal door. Báez kopt de bal weg. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk geeft de bal voor. Loncle krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klimović onderschept slim de pass. Klimović geeft een hoge lob. Szablewski kopt de bal weg. Loncle bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Spartak de Egia 0:1

21e minuut.
Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu met een sublieme pass. Loncle bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncle schiet op doel. Izarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozatron Games - Spartak de Egia 0:2

32e minuut.
Klungelig pakt Lăzărescu de bal. Otrocki begaat een overtreding. Lăzărescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bailly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szablewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Niedźwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Klimović rent richting de bal. Klimović geeft een hoge lob. Loncle maakt een snoekduik en kopt de bal. Izarra probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 60%, Spartak de Egia 40%.
Bozatron Games - Spartak de Egia 0:2

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lăzărescu neemt de hoekschop. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Aleksandrov geeft een hoge lob. Loncle krijgt zijn hoofd ertegen. Izarra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Klimović kopt de bal weg. Əbülfətov geeft een lange en hoge pass. Báez probeert de bal aan de voet te houden. Andreescu rent richting de bal. Andreescu haalt uit met een fantastische trap. Valtinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Izarra met een sublieme pass. Klimović kopt de bal weg. Niedźwiedzki heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Szablewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncle is nu in balbezit. Əbülfətov verovert de bal door een tackle van achteren. Szablewski onderschept slim de pass. Szablewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiedzki rent richting de bal. Szablewski onderschept slim de pass. Szablewski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kaplon rent richting de bal. Szablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szablewski geeft de bal voor. Loncle is nu in balbezit. Loncle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Əbülfətov de bal. Loncle bereikt de bal nog maar net als eerste. Loncle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lăzărescu passt de bal in één keer door. Jarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarczyk probeert naar een medespeler te passen. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozatron Games 63%, Spartak de Egia 37%.
Bozatron Games - Spartak de Egia 0:2