Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PiacenzaCF ALIMP FOOTBALL CLUB
Extrema Tactiek Rsociedad
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.4 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Hofkens geeft een lange en hoge pass. Aganović kopt de bal weg. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Otero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siria komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Ocampo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cinghiale de bal. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa schiet op doel. Barbero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - ALIMP FOOTBALL CLUB 1:0

22e minuut.
Land geeft de bal voor. Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa verovert de bal door een tackle van achteren. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Colantuoni passt de bal met de wreef. Aganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Iñarra begaat een overtreding. Iñarra krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Nebrada is nu in balbezit. Nebrada passt de bal met de wreef. Stoparek met een sublieme pass. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiacenzaCF 44%, ALIMP FOOTBALL CLUB 56%.
PiacenzaCF - ALIMP FOOTBALL CLUB 1:0

48e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofkens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocampo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luzuriaga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Barbero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - ALIMP FOOTBALL CLUB 2:0

49e minuut.
Hofkens onderschept slim de pass. Hofkens geeft een lange en hoge pass. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - ALIMP FOOTBALL CLUB 2:1

53e minuut.
Nebrada met een sublieme pass. Aganović rent richting de bal. Aganović passt de bal met de wreef. McConville rent richting de bal. McConville schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PiacenzaCF - ALIMP FOOTBALL CLUB 2:2

55e minuut.
Luzuriaga passt de bal in één keer door. Land rent richting de bal. Land passt de bal in één keer door. Ocampo rent richting de bal. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Barbero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espinosa rent richting de bal. Espinosa draait met de bal, schiet en ... Barbero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PiacenzaCF - ALIMP FOOTBALL CLUB 3:2

57e minuut.
Siria kopt de bal weg. Hofkens is nu in balbezit. Hofkens geeft een hoge lob. McConville is nu in balbezit. McConville schiet op doel. Zaldivar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espinosa. Krupiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Krupiński met een snel genomen vrije trap. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Barbero trapt de bal weg van het doel. Matics kopt de bal weg. Iñarra rent richting de bal. Aganović verovert de bal door een tackle van achteren. Aganović haalt uit met een fantastische trap. Zaldivar bokst de bal weg.

83e minuut.
Brännström geeft een lange en hoge pass. Siria is nu in balbezit. Siria geeft een lange en hoge pass. McConville rent richting de bal. McConville draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Colantuoni met een sublieme pass. Brännström bereikt de bal nog maar net als eerste. Brännström geeft een lange en hoge pass. Lumbreras speelt de bal door. Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PiacenzaCF 48%, ALIMP FOOTBALL CLUB 52%.
PiacenzaCF - ALIMP FOOTBALL CLUB 3:2