Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fantasmitas F.C las nenas pijas
4-4-2 EXTREMO Tactiek Centro
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 50.5
formidable Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


12e minuut.
Harmaník probeert de bal met de borst te controleren. Halvari is nu in balbezit. Martínez begaat een overtreding. Martínez krijgt een gele kaart. Halvari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jóna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dejnowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković passt de bal in één keer door. Kahlcke heeft problemen om de bal te vangen. Bình Ðạt geeft een hoge lob. Kelter kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Klungelig pakt Kričković de bal. Poels is nu in balbezit. Poels speelt de bal door. Dejnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejnowicz schiet op doel. Hoàng Trọng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Poels is nu in balbezit. Poels passt de bal zonder na te denken. Sütlü heeft problemen om de bal te vangen. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Veysəloğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kričković met een snelle inworp. Bình Ðạt geeft een hoge lob. Kelter maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Veysəloğlu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kričković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bình Ðạt rent richting de bal. Bình Ðạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kelter de bal. Kelter schiet op doel. Bolivar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jeanneau kopt de bal weg. Klungelig pakt Poels de bal. Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Kelter rent richting de bal. Kelter haalt uit met een fantastische trap. Quadrado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 41%, las nenas pijas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Fantasmitas F.C - las nenas pijas 0:0

46e minuut.
Halvari rent richting de bal. Jóna is nu in balbezit. Jóna passt de bal zonder na te denken. Halvari is nu in balbezit. Halvari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Bình Ðạt speelt de bal door. Bolivar probeert naar een medespeler te passen. Baltolu speelt de bal door. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Quadrado bokst de bal weg.

55e minuut.
Jóna rent richting de bal. Jóna geeft de bal voor. Harmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Halvari verovert de bal door een tackle van achteren. Halvari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Harmaník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Borgulya onderschept slim de pass. Borgulya passt de bal met de wreef. Kelter is nu in balbezit. Kelter schiet op doel. Quadrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - las nenas pijas 1:0

60e minuut.
Ntegiannis komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kričković rent richting de bal. Kričković passt de bal zonder na te denken. Bình Ðạt met een sublieme pass. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Poels rent richting de bal. Poels probeert naar een medespeler te passen. Halvari rent richting de bal. Halvari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jóna heeft problemen om de bal te vangen. Harmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmaník passt de bal in één keer door. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelter draait met de bal, schiet en ... Quadrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal zonder na te denken. Bình Ðạt geeft een lange en hoge pass. Borgulya rent richting de bal. Borgulya schiet op doel. Quadrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jeanneau de bal. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Quadrado bokst de bal weg. Bolivar heeft problemen om de bal te vangen. Kelter rent richting de bal. Veysəloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kelter raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kelter neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quadrado speelt de bal door. Ntegiannis kopt de bal weg. Baltolu met een sublieme pass. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baltolu kopt de bal weg. Lepra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepra passt de bal zonder na te denken. Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Harmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Harmaník passt de bal in één keer door. Baltolu is nu in balbezit. Baltolu geeft de bal voor. Borgulya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jeanneau geeft de bal voor. Dejnowicz kopt de bal weg. Martínez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halvari rent richting de bal. Halvari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Ntegiannis is nu in balbezit. Ntegiannis speelt de bal door. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fantasmitas F.C - las nenas pijas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fantasmitas F.C 36%, las nenas pijas 64%.
Real Fantasmitas F.C - las nenas pijas 2:0