Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INFIERNO ROJIBLANCO ventura c.f.
javi 1 Tactiek 4-1-3-2 (un ext)
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 69
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Nožíř probeert de bal aan de voet te houden. Peraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean speelt de bal door. Pilart is nu in balbezit. Pilart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Roden is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olive. Roden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kordemir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roden krijgt zijn hoofd ertegen. Sanjulián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rycerz verovert de bal door een tackle van achteren. Rycerz passt de bal in één keer door. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain schiet op doel. Nožíř probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - ventura c.f. 0:1

14e minuut.
Vulpeşean passt de bal zonder na te denken. Pilart rent richting de bal. Pilart probeert naar een medespeler te passen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Zamora bokst de bal weg.

15e minuut.
Maruccia onderschept slim de pass. Maruccia geeft een lange en hoge pass. Peraj kopt de bal weg. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - ventura c.f. 0:2

20e minuut.
Agbonlahor met een sublieme pass. Vivanco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vulpeşean. Vulpeşean krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart geeft een hoge lob. Daar is Gherman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycerz onderschept slim de pass. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Maruccia probeert naar een medespeler te passen. Saptono is nu in balbezit. Saptono passt de bal in één keer door. Roden rent richting de bal. Roden haalt uit met een fantastische trap. Sanjulián bokst de bal weg.

36e minuut.
Daar is Rijsseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roden is nu in balbezit. Rijsseghem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rijsseghem krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Daar is Nožíř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Zamora bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 61%, ventura c.f. 39%.
INFIERNO ROJIBLANCO - ventura c.f. 0:2

51e minuut.
Havach bereikt de bal nog maar net als eerste. Havach geeft een hoge lob. Roden speelt de bal door. Saptono is nu in balbezit. Saptono schiet op doel. Sanjulián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pilart probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean rent richting de bal. Vulpeşean probeert naar een medespeler te passen. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Peraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Roden onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Agbonlahor ... Strafschop! Agbonlahor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Roden wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Roden kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sanjulián bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Chiarelli met een sublieme pass. Pilart is nu in balbezit. Pilart geeft de bal voor. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Zamora bokst de bal weg.

63e minuut.
Labaka Zurriarain rent richting de bal. Nožíř is nu in balbezit. Labaka Zurriarain verovert de bal door een tackle van achteren. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - ventura c.f. 0:3

65e minuut.
Vivanco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roden de bal. Olive onderschept slim de pass. Kordemir onderschept slim de pass. Kordemir draait met de bal, schiet en ... Sanjulián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rijsseghem neemt vlug de vrije trap. Inworp. Vivanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Havach geeft een hoge lob. Olive kan de bal niet met de borst controleren. Saptono onderschept slim de pass. Saptono passt de bal met de wreef. Roden bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gherman met een snelle inworp. Olive rent richting de bal. Saptono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saptono krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Saptono probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kordemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordemir probeert naar een medespeler te passen. Roden is nu in balbezit. Roden draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Balsells komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pilart kopt de bal weg. Năstăsescu speelt de bal door. Daar is Havach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gedda komt het veld opgelopen. Butuşan komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Zamora speelt de bal door. Vulpeşean kopt de bal weg. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz schiet op doel. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. James komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 55%, ventura c.f. 45%.
INFIERNO ROJIBLANCO - ventura c.f. 0:3