Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebrija F.C. Gambs de Weska
neutral Tactiek T1df1
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 64.4
solide Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Karwat bereikt de bal nog maar net als eerste. Geirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Grugiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Mittendorfer is nu in balbezit. Boyle is nu in balbezit. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Maestro geeft een hoge lob. Daar is Giaimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyle rent richting de bal. Boyle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Gambs de Weska 0:1

29e minuut.
Skaife verovert de bal door een tackle van achteren. Galabov verovert de bal door een tackle van achteren. Galabov passt de bal met de wreef. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dicá passt de bal zonder na te denken. Galabov is nu in balbezit. Galabov passt de bal zonder na te denken. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Beştea trapt de bal weg van het doel. Karwat kopt de bal weg. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Boyle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer passt de bal met de wreef. Boyle rent richting de bal. Boyle haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebrija F.C. 63%, Gambs de Weska 37%.
Lebrija F.C. - Gambs de Weska 0:1

46e minuut.
Karwat passt de bal in één keer door. Daar is Mittendorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dueñas de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hidalgo neemt de hoekschop. Galabov kopt de bal weg. Karwat geeft een lange en hoge pass. Boyle krijgt zijn hoofd ertegen. Grugiel bokst de bal weg.

54e minuut.
Dicá probeert naar een medespeler te passen. Maestro speelt de bal door. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer schiet op doel. Grugiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Grugiel met een sublieme pass. Skaife rent richting de bal. Skaife geeft een lange en hoge pass. Boyle rent richting de bal. Boyle draait met de bal, schiet en ... Grugiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mittendorfer rent richting de bal. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... Grugiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Madeddu passt de bal met de wreef. Ciapała rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciapała zal de hoekschop nemen. Wiertz verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Boyle onderschept slim de pass. Boyle probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Karwat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mittendorfer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Gambs de Weska 0:2

74e minuut.
Wiertz geeft een lange en hoge pass. Dueñas kopt de bal weg. Klungelig pakt García León de bal. Boyle is nu in balbezit. Boyle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft een hoge lob. Giaimo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ciapała de bal onder controle te krijgen. Maestro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Maestro rent richting de bal. Maestro passt de bal met de wreef. Mittendorfer rent richting de bal. Mittendorfer geeft een lange en hoge pass. Dueñas rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dicá raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hilbert komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Hidalgo is nu in balbezit. Heijnen begaat een overtreding. Hidalgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karwat met een snel genomen vrije trap. Boyle krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giaimo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Gambs de Weska 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebrija F.C. 69%, Gambs de Weska 31%.
Lebrija F.C. - Gambs de Weska 0:3