Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R. Valladolid Valentia C.F.
532 Tactiek 4123
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 43.2
outstanding Schieten adequate
good Passen good
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Cabarcos rent richting de bal. Graham speelt de bal door. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski passt de bal zonder na te denken. Vilaboa Casales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Donat Llopis geeft de bal voor. Inworp. Demirian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieziemski rent richting de bal. Nieziemski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski passt de bal met de wreef. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld schiet op doel. Donat Llopis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilaboa Casales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Donat Llopis verovert de bal door een tackle van achteren. Nieziemski verovert de bal door een tackle van achteren. Nieziemski probeert naar een medespeler te passen. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld haalt uit met een fantastische trap. Vilaboa Casales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Westerveld onderschept slim de pass. Westerveld speelt de bal door. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Boniecki schiet op doel. Cabarcos heeft problemen om de bal te vangen. Westerveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Westerveld schiet op doel. Vilaboa Casales probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

17e minuut.
Boniecki draait met de bal, schiet en ... Nieziemski heeft problemen om de bal te vangen. Boniecki rent richting de bal. Boniecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Valentia C.F. 1:0

24e minuut.
Westerveld met een sublieme pass. Daar is Boniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nieziemski speelt de bal door. Westerveld is nu in balbezit. Westerveld schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski rent richting de bal. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki draait met de bal, schiet en ... Vilaboa Casales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Valentia C.F. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 38%, Valentia C.F. 62%.
R. Valladolid - Valentia C.F. 2:0

46e minuut.
Gámiz komt het veld opgelopen. Cuéllar komt het veld opgelopen. Barila komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cuéllar verovert de bal door een tackle van achteren. Nieziemski onderschept slim de pass. Nieziemski passt de bal in één keer door. Westerveld rent richting de bal. Westerveld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Messi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea onderschept slim de pass. Cristea probeert naar een medespeler te passen. Westerveld rent richting de bal. Westerveld draait met de bal, schiet en ... Vilaboa Casales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boniecki is nu in balbezit. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Valentia C.F. 3:0

52e minuut.
Gámiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler onderschept slim de pass. Bazler speelt de bal door. Boniecki rent richting de bal. Boniecki schiet op doel. Vilaboa Casales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Boniecki heeft problemen om de bal te vangen. Pisón bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki rent richting de bal. Boniecki draait met de bal, schiet en ... Vilaboa Casales werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
R. Valladolid - Valentia C.F. 4:0

72e minuut.
Pudil kopt de bal weg. Boniecki is nu in balbezit. Bazler speelt de bal door. Westerveld rent richting de bal. Westerveld draait met de bal, schiet en ... Vilaboa Casales bokst de bal weg. Demirian rent richting de bal. Demirian haalt uit met een fantastische trap. Vilaboa Casales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rodríguez Venta passt de bal zonder na te denken. Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros begaat een overtreding. Quinteros krijgt een gele kaart. Jémez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jémez kan niet meer verder spelen. López komt het veld opgelopen. Cuéllar met een snel genomen vrije trap. Pleśnar is nu in balbezit. Pleśnar geeft een hoge lob. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R. Valladolid 41%, Valentia C.F. 59%.
R. Valladolid - Valentia C.F. 4:0