Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caquis F.C Fc Wenttx
caquis Tactiek 541
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 26.9
excellent Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Povill speelt de bal door. Iraola Sagama rent richting de bal. Met opzet legt Sciascia zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sciascia moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sciascia schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Povill heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal met de wreef. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap. Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 1:0

8e minuut.
Terziev geeft de bal voor. Peña Zauner kopt de bal weg. Tătaru speelt de bal door. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bulgarino geeft een lange en hoge pass. Donev kopt de bal weg. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 2:0

17e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru speelt de bal door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hermoso met een harde bal richting middenveld. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel. Hermoso bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Misić met de inworp. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo geeft een hoge lob. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 3:0

21e minuut.
Caramaschi rent richting de bal. Caramaschi passt de bal zonder na te denken. Simons rent richting de bal. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Caramaschi speelt de bal door. Galo geeft een hoge lob. Caramaschi kopt de bal weg. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 4:0

22e minuut.
Caramaschi probeert naar een medespeler te passen. Donev rent richting de bal. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 5:0

27e minuut.
Illanes is nu in balbezit. Peña Zauner onderschept slim de pass. Peña Zauner geeft de bal voor. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
González Mateo geeft een lange en hoge pass. De Sutter probeert de bal aan de voet te houden. Misić geeft de bal voor. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 6:0

33e minuut.
Uribesalgo is nu in balbezit. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev passt de bal in één keer door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Donev geeft een lange en hoge pass. González Mateo probeert naar een medespeler te passen. Iraola Sagama bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Misić verovert de bal door een tackle van achteren. Misić speelt de bal door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 19%, Fc Wenttx 81%.
Caquis F.C - Fc Wenttx 7:0

46e minuut.
Caramaschi geeft de bal voor. Donev kopt de bal weg. Misić probeert naar een medespeler te passen. Donev heeft problemen om de bal te vangen. Donev draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Tătaru met een sublieme pass. Caramaschi speelt de bal door. Klungelig pakt Donev de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 8:0

53e minuut.
Donev is nu in balbezit. Donev met een sublieme pass. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Tătaru geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Uribesalgo de bal onder controle te krijgen. González Mateo verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 9:0

57e minuut.
Daar is De Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González Mateo is nu in balbezit. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter schiet op doel. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 10:0

66e minuut.
González Mateo onderschept slim de pass. Caramaschi rent richting de bal. Caramaschi passt de bal in één keer door. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Zurri kopt de bal weg. Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru passt de bal in één keer door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bulgarino kopt de bal weg. Klungelig pakt Caramaschi de bal. Caramaschi met een sublieme pass. De Sutter rent richting de bal. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Povill probeert naar een medespeler te passen. Galo is nu in balbezit. Galo speelt de bal door. De Sutter rent richting de bal. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 11:0

73e minuut.
Caramaschi verovert de bal door een tackle van achteren. Caramaschi met een sublieme pass. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ... Hermoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 12:0

76e minuut.
da Paraíba bereikt de bal nog maar net als eerste. da Paraíba geeft de bal voor. Tătaru kopt de bal weg. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De Sutter is nu in balbezit. De Sutter geeft de bal voor. Uribesalgo heeft problemen om de bal te vangen. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 13:0

81e minuut.
Iraola Sagama rent richting de bal. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Tetes maakt een afschuwelijke overtreding. Tetes krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Uribesalgo heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal zonder na te denken. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ... Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - Fc Wenttx 14:0

90e minuut.
Klungelig pakt Illanes de bal. Illanes probeert naar een medespeler te passen. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 21%, Fc Wenttx 79%.
Caquis F.C - Fc Wenttx 14:0