Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Wenttx Caquis F.C
541 Tactiek caquis
43% Balbezit 57%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 51.2
weak Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen good


6e minuut.
Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru geeft een lange en hoge pass. Donev heeft problemen om de bal te vangen. Donev schiet op doel. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:1

11e minuut.
Serek probeert naar een medespeler te passen. Simons rent richting de bal. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Donev heeft problemen om de bal te vangen. Caramaschi is nu in balbezit. Tătaru speelt de bal door. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:2

21e minuut.
Misić onderschept slim de pass. Misić probeert naar een medespeler te passen. Tătaru speelt de bal door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Misić geeft een hoge lob. Uribesalgo heeft problemen om de bal te vangen. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ... Hermoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:3

24e minuut.
De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Povill bereikt de bal nog maar net als eerste. Povill met een sublieme pass. Daar is Donev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donev schiet op doel. Hermoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Iraola Sagama rent richting de bal. Caramaschi geeft de bal voor. Donev rent richting de bal. Donev schiet op doel. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:4

29e minuut.
Caramaschi passt de bal in één keer door. Tătaru speelt de bal door. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:5

40e minuut.
Daar is Uribesalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Reddy is nu in balbezit. Reddy geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Serek zal de hoekschop nemen. Donev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:6

42e minuut.
Tătaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caramaschi kopt de bal weg. De Sutter is nu in balbezit. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ... Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Galo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vanghelie de bal. Misić is nu in balbezit. Misić passt de bal met de wreef. Donev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wenttx 91%, Caquis F.C 9%.
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:7

46e minuut.
Serek rent richting de bal. Serek speelt de bal door. Reddy is nu in balbezit. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
da Paraíba kopt de bal weg. Caramaschi rent richting de bal. Caramaschi probeert naar een medespeler te passen. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Terziev heeft problemen om de bal te vangen. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal met de wreef. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bulgarino kopt de bal weg. Tătaru speelt de bal door. Klungelig pakt Donev de bal. Donev schiet op doel. Hermoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Radacz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hermoso probeert naar een medespeler te passen. Tătaru kopt de bal weg. Sunyovszky heeft problemen om de bal te vangen. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev schiet op doel. Paal! Hermoso bokst de bal weg.

61e minuut.
Tătaru is nu in balbezit. Tătaru geeft de bal voor. De Sutter kopt de bal weg. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Serek geeft de bal voor. Klungelig pakt Sunyovszky de bal. Caramaschi speelt de bal door. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Donev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Reddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons is nu in balbezit. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:8

66e minuut.
De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reddy rent richting de bal. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter schiet op doel. Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:9

70e minuut.
Caramaschi probeert de bal met de borst te controleren. Caramaschi geeft een lange en hoge pass. Sunyovszky heeft problemen om de bal te vangen. Donev rent richting de bal. Donev schiet op doel. Hermoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:10

76e minuut.
Uribesalgo is nu in balbezit. Donev onderschept slim de pass. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Serek bereikt de bal nog maar net als eerste. Serek geeft de bal voor. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Hermoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:11

84e minuut.
Tătaru geeft een hoge lob. Simons rent richting de bal. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wenttx 84%, Caquis F.C 16%.
Fc Wenttx - Caquis F.C 0:12