Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ventura c.f. las nenas pijas
4-1-3-2 (un ext) Tactiek Centro
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 50.5
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Rycerz maakt een snoekduik en kopt de bal. Quadrado speelt de bal door. Chiarelli kopt de bal weg. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Elía probeert naar een medespeler te passen. Vulpeşean geeft een hoge lob. Labaka Zurriarain probeert de bal met de borst te controleren. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jeanneau probeert naar een medespeler te passen. Dejnowicz rent richting de bal. Suárez Santos begaat een overtreding. Suárez Santos krijgt een gele kaart. Dejnowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ouhssine neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Jóna speelt de bal door. Halvari rent richting de bal. Halvari passt de bal zonder na te denken. Dejnowicz rent richting de bal. Dejnowicz schiet op doel. Sanjulián bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Jóna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labaka Zurriarain verovert de bal door een tackle van achteren. Labaka Zurriarain passt de bal met de wreef. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Quadrado bokst de bal weg.

14e minuut.
Elía speelt de bal door. Rycerz rent richting de bal. Veysəloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rycerz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rycerz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Rolih speelt de bal door. Jóna rent richting de bal. Jóna geeft een lange en hoge pass. Halvari springt en kopt de bal. Sanjulián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - las nenas pijas 0:1

29e minuut.
Chiarelli probeert naar een medespeler te passen. Elía is nu in balbezit. Elía passt de bal zonder na te denken. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. Quadrado bokst de bal weg.

30e minuut.
Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz rent richting de bal. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Pilart de bal. Pilart passt de bal zonder na te denken. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ventura c.f. - las nenas pijas 1:1

34e minuut.
Halvari rent richting de bal. Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain met een sublieme pass. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pilart speelt de bal door. Jeanneau onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... Quadrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - las nenas pijas 2:1

39e minuut.
Rycerz passt de bal zonder na te denken. Lepra verovert de bal door een tackle van achteren. Labaka Zurriarain controleert de bal met de borst. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel. Quadrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Elía bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain passt de bal met de wreef. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Quadrado trapt de bal weg. Vulpeşean kopt de bal weg. Veysəloğlu controleert de bal met de borst. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ventura c.f. 37%, las nenas pijas 63%.
ventura c.f. - las nenas pijas 2:1

49e minuut.
Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean met een sublieme pass. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - las nenas pijas 3:1

50e minuut.
Olive speelt de bal door. Elía is nu in balbezit. Elía passt de bal in één keer door. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Suárez Santos probeert de bal aan de voet te houden. Dejnowicz rent richting de bal. Suárez Santos begaat een overtreding. Dejnowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ouhssine neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Peraj geeft een hoge lob. Veysəloğlu kopt de bal weg. Elía probeert de bal aan de voet te houden. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Pilart passt de bal zonder na te denken. Rycerz rent richting de bal. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Quadrado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Poels begaat een overtreding. Pilart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilart met een snel genomen vrije trap. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pilart passt de bal zonder na te denken. Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Suárez Santos onderschept slim de pass. Suárez Santos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bolivar de bal. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain schiet op doel. Quadrado bokst de bal weg. Rycerz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilart zal de hoekschop nemen. Rycerz krijgt zijn hoofd ertegen. Quadrado bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Veysəloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Veysəloğlu ... Strafschop! Rycerz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rycerz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - las nenas pijas 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ventura c.f. 33%, las nenas pijas 67%.
ventura c.f. - las nenas pijas 4:1