Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INFIERNO ROJIBLANCO Real Fantasmitas F.C
javi 1 Tactiek 4-4-2 EXTREMO
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 64.4
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


3e minuut.
Gherman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gedda komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Baltolu passt de bal zonder na te denken. Harmaník is nu in balbezit. Harmaník passt de bal met de wreef. Bình Ðạt is nu in balbezit. Bình Ðạt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bình Ðạt is nu in balbezit. Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Borgulya rent richting de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ... Nožíř probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sütlü kopt de bal weg. Ntegiannis met een sublieme pass. Bình Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt geeft een lange en hoge pass. Borgulya springt en kopt de bal. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sütlü geeft de bal voor. Bình Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt passt de bal met de wreef. Borgulya rent richting de bal. Borgulya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Real Fantasmitas F.C 0:1

27e minuut.
Ntegiannis onderschept slim de pass. Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Bình Ðạt speelt de bal door. Kelter rent richting de bal. Kelter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Kelter kopt de bal weg. Klungelig pakt Bình Ðạt de bal. Bình Ðạt passt de bal zonder na te denken. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Terzo geeft de bal voor. Kelter is nu in balbezit. Năstăsescu rent richting de bal. Kelter verovert de bal door een tackle van achteren. Kelter haalt uit met een fantastische trap. Zamora bokst de bal weg.

39e minuut.
Elyakmaz geeft een lange en hoge pass. Bình Ðạt is nu in balbezit. Bình Ðạt passt de bal zonder na te denken. Kelter rent richting de bal. Kelter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ntegiannis rent richting de bal. Ntegiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Ntegiannis rent richting de bal. Ntegiannis passt de bal in één keer door. Kelter is nu in balbezit. Kelter schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Real Fantasmitas F.C 0:2

41e minuut.
Harmaník met een sublieme pass. Baltolu is nu in balbezit. Baltolu met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap. Zamora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 73%, Real Fantasmitas F.C 27%.
INFIERNO ROJIBLANCO - Real Fantasmitas F.C 0:2

49e minuut.
Barbez passt de bal met de wreef. Gedda speelt de bal door. Morela rent richting de bal. Morela schiet op doel. Hoàng Trọng werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Inworp. Ateşalmaz komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ntegiannis heeft problemen om de bal te vangen. Ntegiannis probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz schiet op doel. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INFIERNO ROJIBLANCO - Real Fantasmitas F.C 0:3

61e minuut.
Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz passt de bal met de wreef. Bình Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt geeft een lange en hoge pass. Kelter springt en kopt de bal. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Harmaník met een sublieme pass. Bình Ðạt is nu in balbezit. Bình Ðạt geeft een lange en hoge pass. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bình Ðạt is nu in balbezit. Inworp. Bình Ðạt met de inworp. Ntegiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntegiannis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bình Ðạt de bal. Bình Ðạt geeft de bal voor. Ateşalmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Harmaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordemir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Harmaník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butuşan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kelter geeft een lange en hoge pass. Ateşalmaz kopt de bal weg. Kelter is nu in balbezit. Kelter schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kelter kopt de bal weg. Bình Ðạt rent richting de bal. Bình Ðạt speelt de bal door. Kelter is nu in balbezit. Kelter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INFIERNO ROJIBLANCO 65%, Real Fantasmitas F.C 35%.
INFIERNO ROJIBLANCO - Real Fantasmitas F.C 0:3