Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valentia C.F. Gambs de Weska
3-4-3 Tactiek T1df1
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Wiertz kopt de bal weg. Karwat met een sublieme pass. Dueñas met een sublieme pass. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Karwat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maestro de bal. Maestro met een sublieme pass. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Rosalim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Vrbovský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vargas de bal. Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. Rosalim bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 0:1

14e minuut.
Hidalgo met een snelle inworp. Dueñas speelt de bal door. Karwat met een sublieme pass. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez Mantilla. Álvarez Mantilla krijgt een gele kaart. Boyle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karwat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boyle maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosalim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 0:2

21e minuut.
Boyle is nu in balbezit. Vargas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boyle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mittendorfer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rosalim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 0:3

22e minuut.
Biskup speelt de bal door. Messi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrbovský. Vrbovský krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Gielnik geeft een lange en hoge pass. Vrbovský kopt de bal weg. Maestro controleert de bal met de borst. Gielnik rent richting de bal. Gielnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Artetxe speelt de bal door. Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz passt de bal in één keer door. Gielnik rent richting de bal. Gielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:3

34e minuut.
Mittendorfer met een sublieme pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas passt de bal zonder na te denken. Boyle is nu in balbezit. Boyle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Karwat rent richting de bal. Karwat passt de bal zonder na te denken. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Rosalim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hidalgo passt de bal met de wreef. Boyle rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ntouzos. Ntouzos krijgt een gele kaart. Boyle raakt geblesseerd tijdens het duel. Hidalgo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mittendorfer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valentia C.F. 61%, Gambs de Weska 39%.
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:4

46e minuut.
Wiertz heeft problemen om de bal te vangen. Wiertz speelt de bal door. Maestro speelt de bal door. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Statu met een sublieme pass. Maestro is nu in balbezit. Maestro geeft een hoge lob. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle draait met de bal, schiet en ... Rosalim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Maestro kopt de bal weg. Biskup heeft problemen om de bal te vangen. Mittendorfer speelt de bal door. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Rosalim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas passt de bal in één keer door. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. Rosalim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:5

60e minuut.
Biskup rent richting de bal. Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro met een sublieme pass. Mittendorfer rent richting de bal. Mittendorfer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Álvarez Mantilla probeert naar een medespeler te passen. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Maestro speelt de bal door. Dueñas rent richting de bal. Boyle rent richting de bal. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Rosalim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:6

67e minuut.
Vilaboa Casales komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas passt de bal met de wreef. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle schiet op doel. Vilaboa Casales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:7

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisón komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Maestro rent richting de bal. Maestro passt de bal in één keer door. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle schiet op doel. Vilaboa Casales maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:8

77e minuut.
Kook heeft problemen om de bal te vangen. Kook passt de bal in één keer door. Statu is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López schiet op doel. Beştea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Statu neemt vlug de vrije trap. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft de bal voor. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kook passt de bal in één keer door. Maestro met een sublieme pass. Boyle rent richting de bal. Boyle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valentia C.F. 62%, Gambs de Weska 38%.
Valentia C.F. - Gambs de Weska 1:9