Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Wenttx Agurain
541 Tactiek buztunika
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 48.9
zwak Schieten formidabel
zwak Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Povill bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik verovert de bal door een tackle van achteren. Cuculić probeert naar een medespeler te passen. Rębała is nu in balbezit. Rębała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mielcioiu geeft een lange en hoge pass. Reddy kopt de bal weg. Sunyovszky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rębała is nu in balbezit. Rębała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
González Mateo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuculić geeft een lange en hoge pass. Rębała rent richting de bal. Rębała draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:1

11e minuut.
Zagubiony verovert de bal door een tackle van achteren. Zagubiony passt de bal in één keer door. Rębała is nu in balbezit. Rębała draait met de bal, schiet en ... Hermoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:2

12e minuut.
Doeltrap. Hermoso trapt de bal weg. Mielcioiu kopt de bal weg. Rębała rent richting de bal. Rębała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ambrozik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:3

16e minuut.
Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony passt de bal zonder na te denken. Daar is Ambrozik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:4

16e minuut.
Bayarri met een sublieme pass. Zurri is nu in balbezit. Zurri passt de bal met de wreef. Rębała rent richting de bal. Rębała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cuculić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuculić verovert de bal door een tackle van achteren. Cuculić geeft een lange en hoge pass. Rębała krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ayub geeft een lange en hoge pass. González Mateo met een sublieme pass. Klungelig pakt Sunyovszky de bal. Rębała rent richting de bal. Rębała draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hermoso met een harde bal richting middenveld. Zurri kopt de bal weg. Sabtu speelt de bal door. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ambrozik is nu in balbezit. Zagubiony speelt de bal door. Zagalo speelt de bal door. Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:5

43e minuut.
Cuculić verovert de bal door een tackle van achteren. Cuculić speelt de bal door. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:6

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuculić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagubiony geeft een hoge lob. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wenttx 87%, Agurain 13%.
Fc Wenttx - Agurain 0:7

57e minuut.
Ayub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurri begaat een overtreding. Ayub is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosłoń komt het veld opgelopen. Ayub met een snel genomen vrije trap. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
González Mateo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuculić met de inworp. Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zurri rent richting de bal. Zurri passt de bal met de wreef. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:8

67e minuut.
Nativel komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony passt de bal in één keer door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:9

70e minuut.
Zagalo is nu in balbezit. Zagalo passt de bal in één keer door. Cuculić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuculić geeft een lange en hoge pass. Ambrozik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rosłoń controleert de bal met de borst. Bayarri rent richting de bal. Ayub begaat een overtreding. Ayub krijgt een gele kaart. Bayarri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaucha komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Povill neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Nativel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń geeft een hoge lob. Cuculić kopt de bal weg. Daar is Zagubiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagubiony geeft een lange en hoge pass. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:10

83e minuut.
Nativel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony rent richting de bal. Zagubiony passt de bal met de wreef. Zaucha rent richting de bal. Zaucha schiet op doel. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nativel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nativel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:11

84e minuut.
Mielcioiu speelt de bal door. Nativel heeft problemen om de bal te vangen. Nativel passt de bal met de wreef. Zagubiony is nu in balbezit. Zagubiony geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermoso trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mielcioiu de bal onder controle te krijgen. Nativel is nu in balbezit. Nativel schiet op doel. Hermoso bokst de bal weg.

87e minuut.
Cuculić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mielcioiu de bal. Mielcioiu geeft een hoge lob. Zaucha rent richting de bal. Zaucha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wenttx - Agurain 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wenttx 78%, Agurain 22%.
Fc Wenttx - Agurain 0:12