Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caquis F.C los gilitos
caquis Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 53
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Inworp. Tătaru met een snelle inworp. Caramaschi geeft een lange en hoge pass. De Sutter springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ubis Carandi is nu in balbezit. De Sutter onderschept slim de pass. Holvik rent richting de bal. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter draait met de bal, schiet en ... Kolsuz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - los gilitos 1:0

20e minuut.
Serek passt de bal in één keer door. Ouédec is nu in balbezit. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ouédec rent richting de bal. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter passt de bal met de wreef. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap. Kolsuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tătaru geeft een hoge lob. Daar is Hagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel. Kolsuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - los gilitos 2:0

31e minuut.
Serek rent richting de bal. Serek passt de bal met de wreef. De Sutter is nu in balbezit. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru passt de bal met de wreef. Daar is Ouédec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolsuz trapt de bal weg. Holvik kopt de bal weg. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Frątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. De Sutter rent richting de bal. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Daia met een snelle inworp. Cuéllar Sacristán is nu in balbezit. Cuéllar Sacristán geeft de bal voor. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 41%, los gilitos 59%.
Caquis F.C - los gilitos 2:0

65e minuut.
Donev is nu in balbezit. Ouédec rent richting de bal. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev haalt uit met een fantastische trap. Kolsuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - los gilitos 3:0

73e minuut.
Hagiu rent richting de bal. Hagiu geeft de bal voor. Inworp. Serek met een snelle inworp. Caramaschi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Ouédec de bal. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. Holvik bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter verovert de bal door een tackle van achteren. De Sutter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bajić geeft een hoge lob. Wyrzykowski rent richting de bal. Wyrzykowski passt de bal zonder na te denken. Cuéllar Sacristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuéllar Sacristán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Daia de bal. Galo rent richting de bal. Daia is nu in balbezit. Galo onderschept slim de pass. Galo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Caquis F.C - los gilitos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caquis F.C 35%, los gilitos 65%.
Caquis F.C - los gilitos 4:0