Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agurain Caquis F.C
buztunika Tactiek caquis
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
32.5 gemiddelde waardering 52.1
average Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Nativel speelt de bal door. Silde heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Sutter. De Sutter krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Serek speelt de bal door. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Francesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Tătaru schiet op doel. De Sutter geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rosłoń de bal. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zaucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galo met een snelle inworp. Serek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:1

12e minuut.
Misić onderschept slim de pass. Misić geeft de bal voor. Zaucha is nu in balbezit. De Sutter onderschept slim de pass. De Sutter geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Donev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Donev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:2

16e minuut.
Nativel met een sublieme pass. Galo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silde. Silde krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bulgarino rent richting de bal. Bulgarino geeft een lange en hoge pass. De Sutter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Largo Carazo rent richting de bal. De Sutter onderschept slim de pass. Donev is nu in balbezit. Donev draait met de bal, schiet en ... Labarca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:3

20e minuut.
Serek passt de bal zonder na te denken. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter passt de bal met de wreef. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Francesi trapt de bal weg. Serek kopt de bal weg. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Caramaschi passt de bal zonder na te denken. Tătaru is nu in balbezit. Tătaru geeft een lange en hoge pass. De Sutter kan de bal niet met de borst controleren. De Sutter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Donev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:4

27e minuut.
Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Largo Carazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Donev raakt geblesseerd tijdens het duel. Tătaru met een snel genomen vrije trap. Donev is nu in balbezit. Donev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:5

29e minuut.
Tinoco rent richting de bal. Donev verovert de bal door een tackle van achteren. Donev probeert naar een medespeler te passen. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Largo Carazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:6

31e minuut.
Tătaru passt de bal met de wreef. Misić geeft een hoge lob. Francesi heeft problemen om de bal te vangen. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:7

34e minuut.
Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru speelt de bal door. Donev rent richting de bal. Donev haalt uit met een fantastische trap. Labarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:8

35e minuut.
Peña Zauner geeft een lange en hoge pass. De Sutter rent richting de bal. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agurain 71%, Caquis F.C 29%.
Agurain - Caquis F.C 0:8

47e minuut.
Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev passt de bal met de wreef. Caramaschi probeert naar een medespeler te passen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel. Labarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Labarca probeert naar een medespeler te passen. Caramaschi kopt de bal weg. Donev probeert de bal aan de voet te houden. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Misić geeft een lange en hoge pass. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:9

57e minuut.
Daar is Tătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătaru probeert naar een medespeler te passen. Caramaschi is nu in balbezit. Caramaschi geeft de bal voor. De Sutter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Serek rent richting de bal. Serek passt de bal zonder na te denken. Caramaschi speelt de bal door. Donev bereikt de bal nog maar net als eerste. Donev schiet op doel. Labarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:10

60e minuut.
Zaucha geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serek met een snelle inworp. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Misić is nu in balbezit. Misić geeft de bal voor. De Sutter kopt de bal weg. Donev is nu in balbezit. Donev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Galo rent richting de bal. Galo geeft een lange en hoge pass. Caramaschi speelt de bal door. De Sutter heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Serek met een snelle inworp. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaucha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Sutter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donev legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Misić geeft de bal voor. Donev kopt de bal weg. De Sutter rent richting de bal. De Sutter schiet op doel. Labarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Caquis F.C 0:11

78e minuut.
Labarca met een sublieme pass. Caramaschi kopt de bal weg. Klungelig pakt Francesi de bal. Donev rent richting de bal. Donev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cargnelutti neemt vlug de vrije trap. Misić kopt de bal weg. Cargnelutti heeft problemen om de bal te vangen. De Sutter is nu in balbezit. De Sutter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zaucha geeft een hoge lob. Caramaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramaschi passt de bal in één keer door. De Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agurain 78%, Caquis F.C 22%.
Agurain - Caquis F.C 0:11