Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambs de Weska las nenas pijas
T1df1 Tactiek 442 Centradisimo
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 52.8
outstanding Schieten good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Mittendorfer rent richting de bal. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer rent richting de bal. Boyle is nu in balbezit. Boyle draait met de bal, schiet en ... Quadrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Mittendorfer is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Jeanneau ... Strafschop! Mittendorfer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mittendorfer neemt de penalty, wat een uithaal! Quadrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - las nenas pijas 1:0

11e minuut.
Dueñas geeft een hoge lob. Lepra rent richting de bal. Boyle begaat een overtreding. Boyle krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Boyle is nu in balbezit. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas met een sublieme pass. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ouhssine probeert naar een medespeler te passen. Jóna is nu in balbezit. Jóna passt de bal zonder na te denken. Tektan rent richting de bal. Tektan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Maestro is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jóna met de inworp. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak haalt uit met een fantastische trap. Beştea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jeanneau geeft de bal voor. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak passt de bal zonder na te denken. Tektan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektan schiet op doel. Beştea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Lepra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle rent richting de bal. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu geeft een lange en hoge pass. Maestro speelt de bal door. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ... Quadrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - las nenas pijas 2:0

36e minuut.
Maestro geeft de bal voor. Dueñas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mijović ... Strafschop! Mijović krijgt een gele kaart. Dueñas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mittendorfer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Quadrado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - las nenas pijas 3:0

37e minuut.
Dueñas probeert naar een medespeler te passen. Mittendorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle is nu in balbezit. Boyle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - las nenas pijas 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 42%, las nenas pijas 58%.
Gambs de Weska - las nenas pijas 4:0

46e minuut.
Mittendorfer is nu in balbezit. Maestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestro geeft de bal voor. Boyle springt en kopt de bal. Quadrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - las nenas pijas 5:0

51e minuut.
Chorab verovert de bal door een tackle van achteren. Chorab speelt de bal door. Jóna is nu in balbezit. Jóna geeft een hoge lob. Tektan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Mijović geeft een lange en hoge pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een lange en hoge pass. Maestro kopt de bal weg. Mittendorfer rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - las nenas pijas 6:0

62e minuut.
Jóna met een sublieme pass. Ouhssine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouhssine passt de bal in één keer door. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambs de Weska - las nenas pijas 6:1

65e minuut.
Bolivar heeft problemen om de bal te vangen. Mittendorfer onderschept slim de pass. Lepra rent richting de bal. Mittendorfer onderschept slim de pass. Mittendorfer haalt uit met een fantastische trap. Quadrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Poels rent richting de bal. Wiertz verovert de bal door een tackle van achteren. Wiertz passt de bal zonder na te denken. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. Quadrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Maestro kopt de bal weg. Mittendorfer is nu in balbezit. Mittendorfer geeft een lange en hoge pass. Karwat rent richting de bal. Karwat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambs de Weska 48%, las nenas pijas 52%.
Gambs de Weska - las nenas pijas 6:1