Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lebrija F.C. Real Fantasmitas F.C
neutral Tactiek 4-3-3 LATERALES
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.8 gemiddelde waardering 63.4
solide Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel. Grugiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bình Ðạt rent richting de bal. Bình Ðạt geeft een hoge lob. Mughione bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya verovert de bal door een tackle van achteren. Borgulya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 0:1

16e minuut.
Bình Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Ðạt passt de bal met de wreef. Baltolu speelt de bal door. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała geeft een hoge lob. Barbez probeert de bal met de borst te controleren. Heijnen rent richting de bal. Heijnen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Galabov met een sublieme pass. Madeddu rent richting de bal. Sütlü is nu in balbezit. Lozada verovert de bal door een tackle van achteren. Lozada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:1

25e minuut.
Heijnen rent richting de bal. Baltolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltolu speelt de bal door. Kelter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelter draait met de bal, schiet en ... Grugiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bình Ðạt is nu in balbezit. Bình Ðạt passt de bal zonder na te denken. Ntegiannis met een sublieme pass. Borgulya is nu in balbezit. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Barbez geeft een hoge lob. Geirsson rent richting de bal. Geirsson passt de bal met de wreef. Kelter rent richting de bal. Kelter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mughione heeft problemen om de bal te vangen. Mughione verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Borgulya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgulya draait met de bal, schiet en ... García León probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebrija F.C. 59%, Real Fantasmitas F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:1

46e minuut.
Bình Ðạt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ateşalmaz de bal. Baltolu is nu in balbezit. Baltolu geeft een hoge lob. Borgulya springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zmartwiony komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Baltolu probeert de bal aan de voet te houden. Zmartwiony bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmartwiony passt de bal zonder na te denken. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya schiet op doel. Grugiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Terzo geeft de bal voor. Ateşalmaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Hilbert de bal. Bình Ðạt geeft een lange en hoge pass. Borgulya springt en kopt de bal. Grugiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:2

61e minuut.
Kričković komt het veld opgelopen. Kahlcke komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kričković is nu in balbezit. Kričković speelt de bal door. Ateşalmaz rent richting de bal. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... Grugiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Heijnen passt de bal in één keer door. Elyakmaz is nu in balbezit. Elyakmaz geeft een hoge lob. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz draait met de bal, schiet en ... Grugiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Heijnen kopt de bal weg. Madeddu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baltolu geeft een hoge lob. Kričković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kričković geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kahlcke kopt de bal weg. Ateşalmaz rent richting de bal. Hilbert begaat een overtreding. Ateşalmaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kričković wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Terzo onderschept slim de pass. Terzo geeft de bal voor. García León rent richting de bal. Ateşalmaz onderschept slim de pass. Ateşalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:3

87e minuut.
Kahlcke speelt de bal door. Baltolu rent richting de bal. Baltolu geeft een lange en hoge pass. Borgulya bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgulya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:4

89e minuut.
Terzo speelt de bal door. Kričković is nu in balbezit. Kričković passt de bal in één keer door. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lebrija F.C. 69%, Real Fantasmitas F.C 31%.
Lebrija F.C. - Real Fantasmitas F.C 1:4