Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ventura c.f. Agurain
4-1-3-2 (un ext) Tactiek buztunika
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
29 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
70.8 gemiddelde waardering 53.6
outstanding Schieten solid
formidable Passen good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Pilart is nu in balbezit. Pilart passt de bal met de wreef. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Suárez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santos geeft een lange en hoge pass. Rycerz kopt de bal weg. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain schiet op doel. Roggero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Zillo kopt de bal weg. Cuculić is nu in balbezit. Vulpeşean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vulpeşean krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Burhanettin is nu in balbezit. Labaka Zurriarain verovert de bal door een tackle van achteren. Labaka Zurriarain speelt de bal door. Rycerz is nu in balbezit. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Suárez Santos kopt de bal weg. Pilart met een sublieme pass. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Roggero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 1:0

19e minuut.
Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Agbonlahor probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sanjulián probeert naar een medespeler te passen. Ayub kopt de bal weg. Mielcioiu speelt de bal door. Rębała is nu in balbezit. Rębała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rycerz speelt de bal door. Sabtu geeft een lange en hoge pass. Rębała is nu in balbezit. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Ambrozik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mielcioiu heeft problemen om de bal te vangen. Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli passt de bal met de wreef. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Chiarelli passt de bal zonder na te denken. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rycerz de bal. Rycerz draait met de bal, schiet en ... Roggero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 2:0

27e minuut.
Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain passt de bal met de wreef. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Roggero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 3:0

28e minuut.
Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz met een sublieme pass. Pilart speelt de bal door. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 4:0

33e minuut.
Vulpeşean geeft een lange en hoge pass. Rycerz kopt de bal weg. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ... Roggero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 5:0

40e minuut.
Burhanettin bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain verovert de bal door een tackle van achteren. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 6:0

43e minuut.
Pilart met een sublieme pass. Rycerz rent richting de bal. Rycerz passt de bal in één keer door. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 7:0

45e minuut.
Suárez Santos passt de bal met de wreef. Agbonlahor geeft een hoge lob. Pilart kopt de bal weg. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Roggero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ventura c.f. 35%, Agurain 65%.
ventura c.f. - Agurain 7:0

47e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Labaka Zurriarain verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarelli is nu in balbezit. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 8:0

48e minuut.
Vulpeşean met een sublieme pass. Pilart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilart passt de bal in één keer door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Roggero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Burhanettin rent richting de bal. Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain passt de bal met de wreef. Rycerz rent richting de bal. Rycerz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 9:0

52e minuut.
Cuculić geeft een lange en hoge pass. Suárez Santos met een sublieme pass. Rycerz rent richting de bal. Rycerz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 10:0

54e minuut.
Pilart geeft een hoge lob. Daar is Labaka Zurriarain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rycerz rent richting de bal. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 11:0

59e minuut.
Zagubiony probeert naar een medespeler te passen. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu geeft een hoge lob. Ambrozik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 11:1

60e minuut.
Robinsson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vulpeşean passt de bal in één keer door. Rycerz is nu in balbezit. Vulpeşean rent richting de bal. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Chiarelli rent richting de bal. Chiarelli speelt de bal door. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz haalt uit met een fantastische trap. Roggero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 12:1

64e minuut.
Ayub is nu in balbezit. Chiarelli onderschept slim de pass. Chiarelli passt de bal in één keer door. Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 13:1

67e minuut.
Chiarelli passt de bal zonder na te denken. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz speelt de bal door. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain haalt uit met een fantastische trap. Roggero bokst de bal weg. Sabtu rent richting de bal. Sabtu geeft de bal voor. Peraj kopt de bal weg. Rycerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycerz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ventura c.f. - Agurain 14:1

69e minuut.
Rębała heeft problemen om de bal te vangen. Bajur geeft een lange en hoge pass. Rycerz kopt de bal weg. Labaka Zurriarain is nu in balbezit. Labaka Zurriarain schiet op doel. Roggero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Cuculić met een sublieme pass. Rębała is nu in balbezit. Rijsseghem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rijsseghem krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ventura c.f. 30%, Agurain 70%.
ventura c.f. - Agurain 14:1