Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sance C.F. Q-3 REVOLUTIONS
OFF443 Tactiek ofan6
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
62.6 gemiddelde waardering 53.1
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Paredes rent richting de bal. Bradna rent richting de bal. Vennegoor of Hesselink begaat een overtreding. Bradna raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bradna neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Atencia geeft een lange en hoge pass. Chalaris rent richting de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

13e minuut.
Chalaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak onderschept slim de pass. Brzęczyszkiewicz met een sublieme pass. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nezbud trapt de bal weg van het doel. Birlea kopt de bal weg. Bradna is nu in balbezit. Bradna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Brzęczyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszkiewicz passt de bal in één keer door. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea geeft een hoge lob. Mazzocchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pašūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Opas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loidi geeft een hoge lob. Chalaris maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pašūnas met de inworp. Birlea speelt de bal door. Gimeno Molina geeft een hoge lob. Chalaris rent richting de bal. Chalaris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Birlea geeft een hoge lob. Bradna kopt de bal weg. Kavafis rent richting de bal. Mazzocchi onderschept slim de pass. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Loidi speelt de bal door. Atencia is nu in balbezit. Atencia passt de bal met de wreef. Opas bereikt de bal nog maar net als eerste. Opas geeft de bal voor. Vickers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 44%, Q-3 REVOLUTIONS 56%.
Sance C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

47e minuut.
Mazzocchi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kavafis. Mazzocchi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petit met een snel genomen vrije trap. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Birlea geeft een hoge lob. Gimeno Molina kan de bal niet met de borst controleren. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Nezbud bokst de bal weg. Daar is Vennegoor of Hesselink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradna rent richting de bal. Bradna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bradna kopt de bal weg. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Irivarren. Paredes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paredes komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sance C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 1:1

64e minuut.
Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mazzocchi de bal onder controle te krijgen. Nezbud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 2:1

66e minuut.
Mazzocchi passt de bal zonder na te denken. Bradna is nu in balbezit. Loidi maakt een afschuwelijke overtreding. Loidi krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Paredes rent richting de bal. Paredes passt de bal zonder na te denken. Bradna is nu in balbezit. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 3:1

71e minuut.
Birlea is nu in balbezit. Birlea geeft een hoge lob. Gimeno Molina kopt de bal weg. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Atencia de bal. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes passt de bal zonder na te denken. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Birlea met de inworp. Brzęczyszkiewicz speelt de bal door. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Nezbud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 4:1

85e minuut.
Vennegoor of Hesselink geeft de bal voor. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski passt de bal met de wreef. Chalaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalaris schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 25%, Q-3 REVOLUTIONS 75%.
Sance C.F. - Q-3 REVOLUTIONS 4:1