Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluten Morgen FC Kabruts
Robert Boyle Tactiek 5-3-2 OP
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.1 gemiddelde waardering 58.8
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Montejo geeft een lange en hoge pass. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roşu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aytemiz neemt zijn aanloop. Dikimciyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

9e minuut.
Juez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juez raakt geblesseerd tijdens het duel. Juez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Minorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evsikov is nu in balbezit. Aytemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Dikimciyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Egurbide onderschept slim de pass. Egurbide met een sublieme pass. Roşu rent richting de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ... Dikimciyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - FC Kabruts 1:0

23e minuut.
Feijó bereikt de bal nog maar net als eerste. Egurbide verovert de bal door een tackle van achteren. Egurbide passt de bal in één keer door. Montejo is nu in balbezit. Montejo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Schumacher geeft de bal voor. Kuşçu rent richting de bal. Kuşçu passt de bal met de wreef. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez de Mendiola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 37%, FC Kabruts 63%.
Gluten Morgen - FC Kabruts 1:0

50e minuut.
Lisiecki is nu in balbezit. Schumacher geeft de bal voor. Feijó kopt de bal weg. Yılmaz is nu in balbezit. Yılmaz haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Schumacher geeft een lange en hoge pass. Yılmaz rent richting de bal. Pérez de Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmaz onderschept slim de pass. Yılmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gluten Morgen - FC Kabruts 1:1

61e minuut.
Covelo met een sublieme pass. Hermida geeft een hoge lob. Daar is Minorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Krasselt probeert naar een medespeler te passen. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz geeft de bal voor. Roşu rent richting de bal. Roşu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrano komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ratcu rent richting de bal. Egurbide verovert de bal door een tackle van achteren. Egurbide speelt de bal door. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Hermida de bal onder controle te krijgen. Lisiecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hermida. Hermida krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lisiecki is nu in balbezit. Kuşçu begaat een overtreding. Lisiecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ratcu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yılmaz springt en kopt de bal. Paal!

88e minuut.
Minorczyk speelt de bal door. Schumacher rent richting de bal. Schumacher geeft de bal voor. Yılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 38%, FC Kabruts 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gluten Morgen - FC Kabruts 1:1