Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightwish Sokker Sirius Black
4312emn Tactiek variax 2
50% Balbezit 50%
29% Spel op eigen helft 71%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
56.3 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Dentamaro geeft de bal voor. Lavayen heeft problemen om de bal te vangen. Reva onderschept slim de pass. Reva schiet op doel. Tapiolinna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:0

9e minuut.
Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pěšil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pěšil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:1

16e minuut.
Csörgő bereikt de bal nog maar net als eerste. Pěšil verovert de bal door een tackle van achteren. Pěšil passt de bal met de wreef. Radil is nu in balbezit. Radil draait met de bal, schiet en ... Løken bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:2

22e minuut.
Hromý onderschept slim de pass. Costache speelt de bal door. Radil bereikt de bal nog maar net als eerste. Radil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Radil is nu in balbezit. Stezhkoviy is nu in balbezit. Radil onderschept slim de pass. Radil haalt uit met een fantastische trap. Løken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:3

45e minuut.
Buitenspel voor Radil. Goede buitenspelval van de verdediging. Gosse komt het veld opgelopen. Figueredo komt het veld opgelopen. Stezhkoviy neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Lavayen de bal. Sipos rent richting de bal. Sipos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 26%, Sirius Black 74%.
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:3

49e minuut.
Baena passt de bal in één keer door. Feys rent richting de bal. Feys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Portela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portela schiet op doel. Tapiolinna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Costache rent richting de bal. Costache passt de bal met de wreef. Radil rent richting de bal. Radil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:4

61e minuut.
Bovadilha komt het veld opgelopen. Škrbić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov geeft een hoge lob. Radil is nu in balbezit. Radil schiet op doel. Škrbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:5

75e minuut.
Pěšil onderschept slim de pass. Pěšil speelt de bal door. Radil rent richting de bal. Radil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:6

81e minuut.
Gosse is nu in balbezit. Costache is nu in balbezit. Costache passt de bal in één keer door. Radil rent richting de bal. Radil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gennaio heeft problemen om de bal te vangen. Gennaio speelt de bal door. Bovadilha speelt de bal door. Reva rent richting de bal. Reva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 32%, Sirius Black 68%.
Nightwish Sokker - Sirius Black 1:6