Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cocotin MIPICHIN
coco Tactiek ARTURO
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 54.6
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Meilak is nu in balbezit. Meilak passt de bal zonder na te denken. Magiun is nu in balbezit. Magiun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 0:1

3e minuut.
Fernández Hinojosa passt de bal zonder na te denken. Kolasa geeft een hoge lob. Avetyan kopt de bal weg. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Avetyan probeert naar een medespeler te passen. Šoštarić verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski draait met de bal, schiet en ... Meccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 1:1

9e minuut.
Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Kukulski is nu in balbezit. Latinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kolasa geeft een lange en hoge pass. Avetyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Meccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan met een sublieme pass. Avetyan rent richting de bal. Avetyan draait met de bal, schiet en ... Meccia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 2:1

13e minuut.
Worm passt de bal in één keer door. Kukulski rent richting de bal. Kukulski passt de bal zonder na te denken. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cuzino kopt de bal weg. Ciocan met een sublieme pass. Kolasa speelt de bal door. Kukulski heeft problemen om de bal te vangen. Kukulski draait met de bal, schiet en ... Meccia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino passt de bal zonder na te denken. Kukulski heeft problemen om de bal te vangen. Kukulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 3:1

24e minuut.
Worm met een snelle inworp. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Hinojosa verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Hinojosa geeft een hoge lob. Avetyan krijgt zijn hoofd ertegen. Meccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Worm probeert naar een medespeler te passen. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan passt de bal met de wreef. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Girelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kukulski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ciocan neemt zijn aanloop. Meccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 4:1

36e minuut.
Quang Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Dương speelt de bal door. Worm probeert naar een medespeler te passen. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan schiet op doel. Meccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fernández Hinojosa is nu in balbezit. Fernández Hinojosa passt de bal met de wreef. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan haalt uit met een fantastische trap. Meccia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Klungelig pakt Fernández Hinojosa de bal. Andrei probeert naar een medespeler te passen. Worm speelt de bal door. Avetyan rent richting de bal. Avetyan draait met de bal, schiet en ... Meccia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski passt de bal zonder na te denken. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan schiet op doel. Meccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 24%, MIPICHIN 76%.
Atletico Cocotin - MIPICHIN 5:1

48e minuut.
Šoštarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Worm rent richting de bal. Crnomarković schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Crnomarković naar de kleedkamers voor een vroege douche.

50e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa passt de bal zonder na te denken. Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 6:1

52e minuut.
Cimmarrusti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Worm met een snelle inworp. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan haalt uit met een fantastische trap. Meccia bokst de bal weg.

57e minuut.
Meccia trapt de bal weg. Ciocan speelt de bal door. Avetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 7:1

61e minuut.
Fernández Hinojosa probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa passt de bal met de wreef. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ciocan probeert naar een medespeler te passen. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan passt de bal met de wreef. Kukulski rent richting de bal. Kukulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Avetyan is nu in balbezit. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetyan is nu in balbezit. Avetyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cocotin - MIPICHIN 8:1

80e minuut.
Cimmarrusti passt de bal met de wreef. Kolasa is nu in balbezit. Kolasa passt de bal in één keer door. Kukulski rent richting de bal. Kukulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ciocan passt de bal in één keer door. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski passt de bal in één keer door. Avetyan rent richting de bal. Avetyan schiet op doel. Meccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Avetyan de bal. Avetyan schiet op doel. Meccia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kolasa met een sublieme pass. Kukulski is nu in balbezit. Latinopoulos begaat een overtreding. Kukulski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciocan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cocotin 25%, MIPICHIN 75%.
Atletico Cocotin - MIPICHIN 8:1