Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kabruts Q-3 REVOLUTIONS
5-3-2 OP Tactiek ay ay ay¡¡¡¡
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 53.3
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


15e minuut.
Na een snelle pass probeert Verhulst de bal onder controle te krijgen. Evsikov rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Opas zal de hoekschop nemen. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mądrochowski kopt de bal weg. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalaris verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Falcón kopt de bal weg. Feijó rent richting de bal. Met opzet legt Vennegoor of Hesselink zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vennegoor of Hesselink naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Loidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opas geeft een hoge lob. Chalaris rent richting de bal. Chalaris draait met de bal, schiet en ... Dikimciyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kabruts - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

38e minuut.
Chalaris is nu in balbezit. Salazar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feijó. Feijó krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ratcu geeft de bal voor. Yılmaz controleert de bal met de borst. Gimeno Molina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yılmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Yılmaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 59%, Q-3 REVOLUTIONS 41%.
FC Kabruts - Q-3 REVOLUTIONS 0:1

48e minuut.
Evsikov geeft de bal voor. Lisiecki kopt de bal weg. Yılmaz rent richting de bal. Yılmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kabruts - Q-3 REVOLUTIONS 1:1

53e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Vivar Dorado probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Falcón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Yılmaz passt de bal zonder na te denken. Lisiecki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gimeno Molina. Lisiecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Ratcu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Chalaris de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal met de wreef. Chalaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Castañón komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Feijó kopt de bal weg. Yılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavafis rent richting de bal. Yılmaz onderschept slim de pass. Yılmaz draait met de bal, schiet en ... Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Ratcu geeft een lange en hoge pass. Kavafis probeert de bal met de borst te controleren. Yılmaz rent richting de bal. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ratcu is nu in balbezit. Ratcu geeft een lange en hoge pass. Gimeno Molina is nu in balbezit. Lisiecki onderschept slim de pass. Lisiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Irivarren onderschept slim de pass. Schumacher rent richting de bal. Schumacher probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kabruts 43%, Q-3 REVOLUTIONS 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kabruts - Q-3 REVOLUTIONS 1:1