Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gluten Morgen Sance C.F.
Robert Boyle Tactiek OFF443
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
60.9 gemiddelde waardering 63.2
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Krasselt probeert naar een medespeler te passen. Egurbide bereikt de bal nog maar net als eerste. Egurbide passt de bal met de wreef. Aytemiz rent richting de bal. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aytemiz rent richting de bal. Pašūnas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aytemiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aytemiz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vickers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Juez probeert de bal aan de voet te houden. Mazzocchi kopt de bal weg. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Birlea rent richting de bal. Birlea probeert naar een medespeler te passen. Bradna rent richting de bal. Bradna schiet op doel. Magralashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasselt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paredes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paredes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Sance C.F. 0:1

13e minuut.
Birlea met de inworp. Brzęczyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Bradna kopt de bal weg. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Magralashvili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Covelo met een snelle inworp. Egurbide met een sublieme pass. Krasselt is nu in balbezit. Krasselt geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gluten Morgen - Sance C.F. 1:1

24e minuut.
Kuşçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Sance C.F. 1:2

32e minuut.
Birlea met een sublieme pass. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Sance C.F. 1:3

34e minuut.
Brzęczyszkiewicz met een sublieme pass. Birlea heeft problemen om de bal te vangen. Birlea met een sublieme pass. Bradna rent richting de bal. Bradna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Birlea geeft een hoge lob. Mazzocchi kopt de bal weg. Klungelig pakt Juez de bal. Bradna verovert de bal door een tackle van achteren. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vickers speelt de bal door. Paredes kopt de bal weg. Mazzocchi speelt de bal door. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 53%, Sance C.F. 47%.
Gluten Morgen - Sance C.F. 1:3

49e minuut.
Petit rent richting de bal. Petit passt de bal met de wreef. Paredes rent richting de bal. Bradna rent richting de bal. Bradna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Brzęczyszkiewicz passt de bal in één keer door. Mazzocchi heeft problemen om de bal te vangen. Covelo begaat een overtreding. Mazzocchi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paredes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gluten Morgen - Sance C.F. 1:4

52e minuut.
Birlea is nu in balbezit. Birlea passt de bal zonder na te denken. Petit met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bradna is nu in balbezit. Juez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bradna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çolakgazi komt het veld opgelopen. Bradna legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Magralashvili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna draait met de bal, schiet en ... Magralashvili probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gluten Morgen 48%, Sance C.F. 52%.
Gluten Morgen - Sance C.F. 1:4