Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nightwish Sokker Los Caballos Felices!! :P
4312emn Tactiek de nuevo aqui
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
43.4 gemiddelde waardering 58.4
good Schieten excellent
average Passen excellent
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Busquets de bal. Busquets geeft de bal voor. Rainha probeert de bal met de borst te controleren. Rainha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:1

16e minuut.
Leblanc met een sublieme pass. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Anunzita rent richting de bal. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Torrecilla kopt de bal weg. Terán is nu in balbezit. Terán geeft een lange en hoge pass. Rainha is nu in balbezit. Rainha haalt uit met een fantastische trap. Škrbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:2

29e minuut.
Aso Ferrer passt de bal zonder na te denken. Rainha rent richting de bal. Fàbrega verovert de bal door een tackle van achteren. Barquín is nu in balbezit. Barquín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:3

30e minuut.
Yakışan is nu in balbezit. Yakışan passt de bal in één keer door. Rainha is nu in balbezit. Rainha heeft problemen om de bal te vangen. Rainha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rainha is nu in balbezit. Rainha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:4

32e minuut.
Campabadal passt de bal met de wreef. Barquín is nu in balbezit. Barquín heeft problemen om de bal te vangen. Barquín draait met de bal, schiet en ... Škrbić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Aso Ferrer probeert naar een medespeler te passen. Rainha is nu in balbezit. Leblanc speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aso Ferrer neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rainha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Campabadal passt de bal met de wreef. Barquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Balalić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barquín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barquín komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rainha heeft problemen om de bal te vangen. Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha onderschept slim de pass. Rainha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:5

41e minuut.
Barquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Balalić onderschept slim de pass. Rainha onderschept slim de pass. Rainha passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Busquets zal de hoekschop nemen. Rainha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 58%, Los Caballos Felices!! :P 42%.
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:6

46e minuut.
Iñarra komt het veld opgelopen. Figueredo komt het veld opgelopen. Eres komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Daar is Campabadal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campabadal probeert naar een medespeler te passen. Rainha rent richting de bal. Rainha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:7

59e minuut.
Campabadal is nu in balbezit. Campabadal met een sublieme pass. Barquín met een sublieme pass. Busquets geeft een lange en hoge pass. Rainha krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Campabadal met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal met de wreef. Rainha rent richting de bal. Rainha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Busquets geeft een lange en hoge pass. Daar is Rainha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fàbrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainha onderschept slim de pass. Rainha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Rainha schiet op doel. Klungelig pakt Fàbrega de bal. Barquín rent richting de bal. Barquín schiet op doel. Eres werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:8

76e minuut.
Balalić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barquín geeft een lange en hoge pass. Rainha krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Iñarra de bal onder controle te krijgen. Barquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barquín haalt uit met een fantastische trap. Eres kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rainha rent richting de bal. Rainha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:9

85e minuut.
Busquets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Barquín geeft de bal voor. Rainha krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Balalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eres bokst de bal weg.

86e minuut.
Barquín kopt de bal weg. Iñarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets geeft een hoge lob. Rainha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nightwish Sokker 64%, Los Caballos Felices!! :P 36%.
Nightwish Sokker - Los Caballos Felices!! :P 0:9