Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sance C.F. FC Kabruts
OFF443 Tactiek Training 7
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
73 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 23.9
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Paredes speelt de bal door. Mazzocchi heeft problemen om de bal te vangen. Mazzocchi speelt de bal door. Klungelig pakt Bradna de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Życiński geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Birlea neemt de hoekschop. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 1:0

4e minuut.
Petit speelt de bal door. Mazzocchi is nu in balbezit. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 2:0

5e minuut.
Brzęczyszkiewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paredes de bal. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 3:0

6e minuut.
Mazzocchi onderschept slim de pass. Mazzocchi met een sublieme pass. Pašūnas speelt de bal door. Bradna rent richting de bal. Bradna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Bradna met een sublieme pass. Kuzeyli speelt de bal door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 4:0

9e minuut.
Daar is Bradna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradna passt de bal in één keer door. Paredes speelt de bal door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Çulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna onderschept slim de pass. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 5:0

11e minuut.
Turgayer probeert naar een medespeler te passen. Torlak met een sublieme pass. Sofroniou rent richting de bal. Sofroniou met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 6:0

13e minuut.
Mazzocchi kopt de bal weg. Paredes controleert de bal met de borst. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bradna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 7:0

14e minuut.
Torlak is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczyszkiewicz passt de bal in één keer door. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 8:0

15e minuut.
Çulcu rent richting de bal. Bradna onderschept slim de pass. Bradna probeert naar een medespeler te passen. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi schiet op doel. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 9:0

18e minuut.
Petit met een sublieme pass. Birlea speelt de bal door. Bradna is nu in balbezit. Bradna draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 10:0

19e minuut.
Bradna heeft problemen om de bal te vangen. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna verovert de bal door een tackle van achteren. Bradna schiet op doel. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea passt de bal met de wreef. Mazzocchi heeft problemen om de bal te vangen. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 11:0

22e minuut.
Çulcu speelt de bal door. Daar is Héder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Birlea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bradna springt en kopt de bal. Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 12:0

23e minuut.
Birlea passt de bal in één keer door. Mazzocchi met een sublieme pass. Bradna is nu in balbezit. Bradna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 13:0

26e minuut.
Brzęczyszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzęczyszkiewicz passt de bal met de wreef. Petit met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel. Paal! Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mazzocchi probeert naar een medespeler te passen. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 14:0

30e minuut.
Petit probeert naar een medespeler te passen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 15:0

30e minuut.
Turgayer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzocchi rent richting de bal. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mazzocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 16:0

33e minuut.
Petit passt de bal in één keer door. Birlea probeert naar een medespeler te passen. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Kuzeyli trapt de bal weg. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Birlea verovert de bal door een tackle van achteren. Birlea passt de bal met de wreef. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Capixaba passt de bal zonder na te denken. Héder is nu in balbezit. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 17:0

37e minuut.
Mazzocchi speelt de bal door. Pašūnas rent richting de bal. Pašūnas passt de bal met de wreef. Daar is Mazzocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzocchi schiet op doel. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Héder rent richting de bal. Bradna verovert de bal door een tackle van achteren. Bradna speelt de bal door. Klungelig pakt Mazzocchi de bal. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Héder de bal. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna speelt de bal door. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 18:0

41e minuut.
Mazzocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petit is nu in balbezit. Petit geeft de bal voor. Bradna is nu in balbezit. Bradna draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 19:0

42e minuut.
Petit met een snelle inworp. Klungelig pakt Bradna de bal. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzocchi is nu in balbezit. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 16%, FC Kabruts 84%.
Sance C.F. - FC Kabruts 20:0

46e minuut.
Petit met een snelle inworp. Bradna is nu in balbezit. Bradna geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 21:0

47e minuut.
Gąsior geeft de bal voor. Petit rent richting de bal. Petit passt de bal zonder na te denken. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 22:0

49e minuut.
Klungelig pakt Mazzocchi de bal. Mazzocchi met een sublieme pass. Paredes met een sublieme pass. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 23:0

49e minuut.
Daar is Torlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi passt de bal zonder na te denken. Bradna is nu in balbezit. Bradna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 24:0

52e minuut.
Birlea met een snelle inworp. Brzęczyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 25:0

53e minuut.
Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi passt de bal zonder na te denken. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 26:0

56e minuut.
Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Brzęczyszkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Bradna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 27:0

57e minuut.
Petit met een sublieme pass. Brzęczyszkiewicz is nu in balbezit. Brzęczyszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 28:0

58e minuut.
Bradna verovert de bal door een tackle van achteren. Bradna heeft problemen om de bal te vangen. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 29:0

60e minuut.
Torlak is nu in balbezit. Mazzocchi onderschept slim de pass. Mazzocchi speelt de bal door. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 30:0

62e minuut.
Kuzeyli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birlea met de inworp. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 31:0

63e minuut.
Sofroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofroniou probeert naar een medespeler te passen. Bradna probeert de bal aan de voet te houden. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 32:0

65e minuut.
Çulcu rent richting de bal. Bradna onderschept slim de pass. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli bokst de bal weg. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 33:0

66e minuut.
Çolakgazi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Torlak passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petit met een snelle inworp. Brzęczyszkiewicz geeft de bal voor. Bradna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çolakgazi is nu in balbezit. Çolakgazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 34:0

67e minuut.
Brzęczyszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzęczyszkiewicz passt de bal met de wreef. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 35:0

68e minuut.
Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlak verovert de bal door een tackle van achteren. Torlak passt de bal in één keer door. Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petit neemt de hoekschop. Bradna kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Birlea met een snelle inworp. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 36:0

72e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Bradna rent richting de bal. Çolakgazi is nu in balbezit. Çolakgazi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 37:0

74e minuut.
Birlea onderschept slim de pass. Birlea speelt de bal door. Bradna heeft problemen om de bal te vangen. Bradna schiet op doel. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 38:0

74e minuut.
Turgayer probeert naar een medespeler te passen. Çulcu heeft problemen om de bal te vangen. Bradna verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bradna de bal. Bradna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 39:0

77e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Bradna rent richting de bal. Bradna haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kuzeyli trapt de bal weg van het doel. Inworp. Birlea met een snelle inworp. Çolakgazi is nu in balbezit. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bradna is nu in balbezit. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuzeyli trapt de bal weg van het doel. Bradna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 40:0

79e minuut.
Çolakgazi rent richting de bal. Paredes rent richting de bal. Çolakgazi rent richting de bal. Çolakgazi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 41:0

80e minuut.
Turgayer speelt de bal door. Torlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlak probeert naar een medespeler te passen. Çolakgazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çolakgazi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 42:0

81e minuut.
Turgayer probeert de bal met de borst te controleren. Bradna is nu in balbezit. Paredes is nu in balbezit. Çolakgazi is nu in balbezit. Çolakgazi schiet op doel. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bradna de bal. Bradna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 43:0

83e minuut.
Dylewski speelt de bal door. Bradna rent richting de bal. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çolakgazi de bal. Çolakgazi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 44:0

85e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes speelt de bal door. Klungelig pakt Çolakgazi de bal. Çolakgazi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 45:0

86e minuut.
Turgayer met een sublieme pass. Torlak heeft problemen om de bal te vangen. Çolakgazi is nu in balbezit. Bradna is nu in balbezit. Bradna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 46:0

87e minuut.
Turgayer met een sublieme pass. Daar is Çulcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradna is nu in balbezit. Bradna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sance C.F. - FC Kabruts 47:0

89e minuut.
Bradna is nu in balbezit. Bradna passt de bal met de wreef. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlu passt de bal in één keer door. Gąsior met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sance C.F. 12%, FC Kabruts 88%.
Sance C.F. - FC Kabruts 47:0