Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Q-3 REVOLUTIONS Gluten Morgen
ay ay ay¡¡¡¡ Tactiek Robert Boyle
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
8 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 61.9
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft de bal voor. Salazar is nu in balbezit. Chalaris is nu in balbezit. Chalaris schiet op doel. Magralashvili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Chalaris kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salazar de bal onder controle te krijgen. Krasselt geeft een hoge lob. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Irivarren verovert de bal door een tackle van achteren. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo geeft een lange en hoge pass. Aytemiz springt en kopt de bal. Nezbud bokst de bal weg.

9e minuut.
Egurbide rent richting de bal. Egurbide speelt de bal door. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Loidi rent richting de bal. Aytemiz verovert de bal door een tackle van achteren. Mądrochowski begaat een overtreding. Aytemiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Egurbide neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Nezbud met een harde bal richting middenveld. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Egurbide zijn tegenspeler op de grond. Egurbide krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Doeltrap. Nezbud trapt de bal weg van het doel. Chalaris kopt de bal weg. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Negrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Negrillo speelt de bal door. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Egurbide verovert de bal door een tackle van achteren. Egurbide geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Opas de bal onder controle te krijgen. Covelo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roşu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roşu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Gluten Morgen 0:1

39e minuut.
Opas rent richting de bal. Chalaris rent richting de bal. Opas rent richting de bal. Chalaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalaris schiet op doel. Magralashvili bokst de bal weg.

43e minuut.
Štefan verovert de bal door een tackle van achteren. Štefan geeft een lange en hoge pass. Gimeno Molina heeft problemen om de bal te vangen. Aytemiz is nu in balbezit. Aytemiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Falcón is nu in balbezit. Falcón passt de bal met de wreef. Opas is nu in balbezit. Chalaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalaris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 64%, Gluten Morgen 36%.
Q-3 REVOLUTIONS - Gluten Morgen 0:1

47e minuut.
Gimeno Molina geeft de bal voor. Falcón is nu in balbezit. Falcón passt de bal in één keer door. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Aytemiz passt de bal zonder na te denken. Montejo is nu in balbezit. Montejo geeft een hoge lob. Aytemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytemiz draait met de bal, schiet en ... Nezbud verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castañón komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Falcón met een sublieme pass. Štefan rent richting de bal. Štefan geeft een lange en hoge pass. Daar is Aytemiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aytemiz haalt uit met een fantastische trap. Nezbud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Q-3 REVOLUTIONS - Gluten Morgen 0:2

79e minuut.
Klungelig pakt Mądrochowski de bal. Kavafis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aytemiz. Kavafis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kavafis kan niet meer verder spelen. Ferrera komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Opas probeert naar een medespeler te passen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón passt de bal in één keer door. Castañón is nu in balbezit. Castañón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kuşçu geeft een hoge lob. Negrillo kopt de bal weg. Covelo rent richting de bal. Covelo geeft een lange en hoge pass. Roşu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Q-3 REVOLUTIONS 70%, Gluten Morgen 30%.
Q-3 REVOLUTIONS - Gluten Morgen 0:2